Accidentat pe finalul meciului cu Lyon, din 14 decembrie, Neymar Jr a devenit indisponibil pentru ultimul meci pe care PSG l-a disputat în acest an, cu Strasbourg (4-0). Motiv pentru care acesta a plecat acasă, în Brazilia. Unde ar fi organizat o petrecere secretă de Crăciun cu 500 de invitaţi!


Publicată de jurnalistul brazilian Ancelmo Gois, pe blogul acestuia de la „O Globo”, informația a stârnit un val de idignare în Brazilia, care este afectată serios de pandemia de coronavirus. Această țară este pe locul 3 în lume, cu aproape 7,5 milioane de infectări şi cu peste 190.000 de decese. Motiv pentru care autoritățile au înăsprit din nou măsurile de distanţare fizică pentru acest sfârşit de an.
Găzduită de domeniul pe care fotbalistul îl deține la Mangaratiba, o staţiune situată la 100 kilometri vest de Rio de Janeiro,  petrecerea cu 500 de invitați a început vineri, de Crăciun, și ar dura cinci zile... Iar potrivit sursei citate, singura regulă impusă participanţilor ar fi să nu folosească telefoanele, pentru a nu publica imagini şi informaţii pe reţelele de socializare. De asemenea, o discotecă ar fi fost creată în subsolul cu pereţi antifonaţi al vilei fotbalistului formaţiei PSG, pentru ca zgomotul să nu ajungă la vecini.

 
 
Loading...