«Nilă», gelos şi violent!

Ultima actualizare:

    Au fost împreună  aproximativ 4 luni
Au fost împreună aproximativ 4 luni

Tristeţe mare la Steaua! Nu din cauza vreunei înfrângeri, ci pentru o despărţire! Atacantul echipei din Ghencea, Mihai Costea, şi iubita lui, Daniela Crudu, au decis să nu se mai vadă.

Oficial, motivul a fost că relaţia îi dăuna fotbalistului, neoficial, însă, fata s-a plâns că „Nilă" e foarte gelos şi devenise violent.

Lacrimi şi durere! Asa s-a sfârşit povestea de dragostea dintre Daniela Crudu şi stelistul Mihai Costea. „Ne-am despărţit definitiv pentru că nu vreau să-i stric cariera", a spus, printre lacrimi, asistenta lui Capatos.

„Ruptura" dintre cei doi a venit în aceeaşi zi în care patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut-o praf pe „Cruduţa" şi nu l-a „iertat" nici pe jucătorul oltean.

„Cum poţi să crezi că Mihai Costea are minte când el stă după o curvă? Mi-a zis cineva că aia vrea să scape de el şi nu mai poate! Aia şi bea de nu mai poate şi a ajuns să vrea să scape de el. Costea are 30.000 de euro amendă şi sex oral continuu, să îl nenorocesc, nu îl mai vreau!", a „tunat" latifundiarul din Pipera.

Daniela a recunoscut că îl iubeşte la nebunie pe fotbalist, dar spune că nu se mai pune problema unei împăcări.

„Mă doare, că ne iubim! Şi când e dragoste, să te desparţi doar aşa, să-i fie lui bine, e dureros! Ne despărţim definitiv ca să fie toată lumea mulţumită şi să-i fie lui bine. Toată lumea crede că eu îi fac rău şi nu este aşa", a mai spus bruneta.

De altfel, surse din anturajul celor doi ne-au povestit că fotbalistul ajunsese să o înnebunescă pe Daniela, prin crizele de gelozie. La un moment dat, într-un astfel de moment, Costea chiar a plesnit-o pe Cruduţa.

Un alt episod de acest gen s-a petrecut la un Mall din Bucureşti, unde atacantului i s-a pus pata că un bărbat se uita insistent după iubita lui, iar ea i-ar fi zâmbit necunoscutului. Costea ar fi luat-o de păr pe Daniela, sub privirile unor prieteni cu care intenţionau să se ducă la film.

Gigi nu-l iartă

Patronul Stelei s-a bucurat auzind că cei doi s-au despărţit însă a precizat că indiferent de ce va face, „Nilă" nu va putea să-l determine să se răzgândească în privinţa sancţiunii financiare.

simeon stalpnicul png

„Mi-a fost milă de Daniela Crudu când plângea, dar nu îl iert pe Mihai. El trebuie să platească în continuare amenda, Ilie nu îl mai lasă. Eu am stabilit suma, dar el a cerut amenda. Ei ziceau că au stat în casă în pat, dar probabil stăteau călare unul peste altul", a declarat ieri Gigi Becali.

Giovani Becali:«Amândoi plângeau»

Fostul impresar Giovani Becali a vorbit la telefon atât cu Daniela Crudu, cât şi cu Mihai Costea. El a încercat să le explice că relaţia lor le dăunează şi s-a „lovit" de lacrimile amândurora.

simeon stalpnicul png

Nu cred că despărţirea asta este una definitivă, pentru că a fost vorba de o iubire care se uită greu. El plânge, eu am vorbit cu el. El plângea la telefon. Am vorbit şi cu Daniela, care plângea şi ea", a spus Giovanii Becali.

Mai citeşte:

Daniela Crudu, arsă cu ţigara pe faţă de Costea?

Daniela Crudu s-a despărţit de Costea! «Nu îi doresc decât binele. Se ratează din cauza mea!»

Mihai Costea, dat afară de la Steaua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net