«Nilă», zmeu departe de Cruduţa!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihai Costea nu e o cauză pierdută pentru Steaua! Ultimul amical al bucureştenilor a demonstrat că atacantul dă semne că povestea lui de fotbalist o poate egala pe cea de iubit al Danielei Crudu.

Mihai a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă în amicalul de joi seară câştigat de Steaua cu scorul de 3-1 în faţa slovacilor de la Slovan Bratislava, fiind, de altfel, cel mai bun jucător de pe teren. Acesta a fost primul gol marcat de „Nilă" după o pauză de 77 de zile, de la acel 1-5 cu Stuttgart, din grupele Europa League.

Gurile rele pun renaşterea lui Mihai Costea pe distanţa care îl separă de iubita sa, Daniela Crudu. Acuzată în repetate rânduri de Gigi Becali că îl nenoroceşte pe atacantul în care el îşi punea o groază de speranţe şi de bani, ea nu l-a mai văzut pe fotbalist de 10 zile, de când acesta a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya. Iar acest lucru i-a priit fostului component al Universităţii Craiova, care a tras tare la antrenamente, convingându-l pe Laurenţiu Reghecampf că merită să fie măcar testat în ultimele două amicale.

Relaţia dintre Mihai Costea şi Daniela Crudu, începută în urmă cu mai bine de un an, a fost una cu năbădăi. Foarte gelos, fotbalistul îşi însoţea iubita nopţile, în cluburile unde ea avea angajamente şi, astfel, venea gata obosit la antrenamente. Pentru că totul a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, acesta a făcut tot ce a putut să îi despartă. De două ori, s-a şi petrecut asta, despărţindu-se de ochii lumii. Totul a culminat, la începutul acestui an, cu demisia Cruduţei de la Antena 1, care a vrut astfel să îi facă pe plac aceluiaşi Gigi Becali. Gestul i-a liniştit în egală măsură şi pe Mihai Costea şi pe patronul său.

Steliştii au liber la sex până la meciul din Olanda

Reghecampf le-a făcut o surpriză elevilor săi înaintea meciului cu Ajax. Iubitele şi soţiile fotbaliştilor au fost chemate în Antalya, tehnicianul oferindu-le jucătorilor săi câteva zile de relaxare. Partenerele de viaţă ale steliştilor vor locui alături de jucători până la finalul stagiului de pregătire, care se va încheia duminică. Deplasarea în Olanda pentru meciul cu Ajax o vor face tot împreună, urmând ca la Amsterdam drumurile lor să se despartă.

Fotbaliştii vor fi cazaţi la marginea oraşului pentru a se putea pregăti fizic în timp ce fetele vor locui la un hotel în centru. Meciul dintre Ajax şi Steaua se va juca pe 14 februarie, şi la fel ca la ultimul meci din Europa League, de la Copenhaga, impresara Anamaria Prodan va fi şefa de galerie.

Azi, ultimul amical înainte de Ajax

Steaua va disputa azi un ultim meci de verificare înaintea partidei de joi cu Ajax, de la Amsterdam din prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Adversara elevilor lui Laurenţiu Reghecampf va fi formaţia cehă Jablonec, meciul putând fi urmărit în direct la Digisport, de la ora 19.45. Dacă ar fi să ne luăm după spusele lui Gigi Becali, echipa care va fi aliniată contra cehilor va fi aceeaşi cu care se intenţionează abordarea meciului din Olanda de săptămâna viitoare.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net