Noua modă în Ligă: tricouri scrise cu carioca

Ultima actualizare:

    Tricourile  scrise cu  carioca,  ultima  „modă” în  RomâniaCaptură video: DolceSport
Tricourile scrise cu carioca, ultima „modă” în RomâniaCaptură video: DolceSport

ASA Târgu Mureş - Poli Timişoara a fost prima semifinală a Cupei Ligii, meciul tur terminându-se cu succesul bănăţenilor, 4-2.

Dincolo de joc, de problemele cu gazonul îngheţat al arenei ”Trans Sil”, miercuri seară, înainte de startul partidei, a apărut o altă situaţie neprevăzută: oaspeţii au fost nevoiţi să-şi cumpere tricouri pe care le-au purtat peste echipamentul de joc, pentru a se diferenţia de cele ale gazdelor, care nu aveau decât unul similar, închis la culoare.Circul este la el acasă în fotbalul românesc. După imaginile senzaţionale de la meciul ASA-Pandurii, partidă care s-a terminat după doar 45 de minute, după ce gorjenii au refuzat să revină la cabine de frica unor accidentări din cauza terenului îngheţat, miercuri am fost martorii unui alt episod ilar. Culmea, tot cu mureşenii în prim-plan. În turul semifinalei Cupei Ligii aceştia s-au prezentat la stadion cu un singur rând de echipament, albastru închis.

Cei de la Poli aveau ca variante echipamentul negru sau violet, însă arbitrul partidei a considerat că nici unul dintre cele două nu este bun pentru că nu s-ar fi diferenţiat de cel al fostei echipe a lui Dan Alexa, care ieri şi-a reziliat contractul, aşa că bănăţenii au fost nevoiţi să improvizeze. Şi au făcut-o! Au cumpărat tricouri albe, pe care le-au purtat peste echipamentul de încălzire. Ca să fie regulamentar, au scris cu carioca numerele pe tricouri. Pictorul de ocazie a fost chiar antrenorul Ionuţ Popa.

”Jucătorii m-au felicitat, au spus că am un scris frumos. Le promit celor de la ASA că vorbesc cu Moş Crăciun, fac repede o scrisoare, să aibă şi ei două rânduri, că aveau numai unul”, a spus, amuzat, Popa. Pe terenul îngheţat, timişorenii au câştigat cu 4-2, iar returul va avea loc la primăvară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net