Oficial! Două vedete s-au întors la Steaua! Urmează Ţucudean?

Ultima actualizare:

    Pintilii va face din nou echipă cu Bourceanu la Steauafoto: Click!
Pintilii va face din nou echipă cu Bourceanu la Steauafoto: Click!

Roş-albaştrii au anunţat că au parafat transferurile mijlocaşilor Mihai Pintilii şi Alexandru Bourceanu, doi dintre cei mai iubiţi jucători din Ghencea. Atacantul George Ţucudean ar putea reveni şi el la Steaua.

Foştii căpitani ai Stelei în intervalul 2011-2014 au revenit la echipă şi din ianuarie vor fi alături de lot sub comanda lui Reghe, vizita medicală fiind programată la data de 8 ianuarie. Mihai Pintilii a venit de la israelieni de la Hapoel Tel Aviv şi a semnat un contract valabil pe doi ani, iar Alex Bourceanu s-a înţeles pentru un an.

În vârstă de 31 de ani, primul a fost transferat de la Steaua la Al Hilal în vara anului 2014, apoi a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu (împrumutat), înainte de a ajunge la Hapoel Tel Aviv, în această vară.

Bourceanu, 30 de ani, şi-a reziliat de curând înţelegerea cu Trabzonspor, care l-a achiziţiont de la Steaua în ianuarie 2014. În sezonul 2014/2015, Bourceanu a fost împrumutat la Steaua de gruparea turcă.

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că au fost oficializate transferurile jucătorilor Mihai Pintilii şi Alexandru Bourceanu. Clubul nostru le urează Bun Venit înapoi celor doi şi să aibă parte de cel puţin la fel de multe succese în tricoul Stelei ca în precedentele perioade!", se arată în comunicat.

Vine Ţucudean?

Gigi Becali vrea să renunţe la Tade, iar atacul ar putea fi întărit cu George Ţucudean. "Ţucu" e unul dintre preferaţii lui Reghe, jucător pe care l-a dorit şi-n primul mandat la Steaua, iar faptul că "vârful" e impresariat de soţia tehnicianului, Anamaria Prodan, poate face mutarea viabilă. Arădeanul se va întoarce din ianuarie la Charlton, echipă care-l are sub contract, dar englezii nu vor să-i mai plătească salariul şi sunt dispuţi să-l cedeze din nou în Ghencea, acolo unde a jucat anul acesta din ianuarie până în vară. În acest sezon el nu a evoluat pentru roş-albaştrii, Rădoi renunţând la el, şi în aceste condiţii fotbalistul s-a antrenat singur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net