Olăroiu e de şase ani în Emirate şi de patru ani la Al Ahli Dubai. Anul acesta n-a câştigat titlul naţional, dar a fost desemnat tehnicianul sezonului în Emirate.


Românul a primit trofeul pentru a treia oară în ultimii patru ani şi a patra oară în şase ani. Olăroiu i-a învins în lupta pentru acest titlu pe Henk Ten Kate, antrenorul campioanei Al Jazira şi pe argentinianul Rodolfo Aruabarena, care a încheiat cu Al Wasl pe locul 2 în Emirate.

"Primesc acest premiu grație jucătorilor mei. Cred că antrenez cei mai buni jucători și performanța lor de pe teren face ca eu să primesc acest premiu. Nu primesc nimic dacă ei nu performează. A fost o performanță destul de bună, având în vedere că am avut multe probleme la echipă. Am avut câteva accidentări ale unor jucători cheie și mulți localnici în lot", a declarat Cosmin Olăroiu, potrivit thenational.ae.

El a spus că va mai continua un an la Al Ahli: "E o întrebare care mi se pune în fiecare sezon. Mai am un an la Al Ahli. Până acum, mintea mea, energia și concentrarea au fost aici, nu vreau să mai vorbesc despre asta".

În stafful său sunt secunzii Cătălin Necula şi Gabriel Caramarin, antrenorul de portari Eugen Nae şi preparatorul fizic Ferdinando Hipoliti.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

 

 

 

 
 
Loading...