Olăroiu, la un pas «să-i rupă» capul lui Maradona

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Al-Ain, a învins cu 1-0 pe Al-Wasl, formaţie pregătită de Diego Maradona. Numai că, în afară de bătaia sportivă, argentinianul a fost la un pas să îşi ia şi una fizică din partea tehnicianului român.

În primele 30 de minute ale meciului, Olăroiu şi Maradona s-au certat de la distanţă după mai multe faze.

Argentinianul a sărit ca ars după fiecare intrare mai dură a fotbaliştilor adverşi, a pus presiune pe arbitru şi, în viziunea celor de la Al-Ain, a provocat eliminarea unui jucător de la gazde în minutul 22.

simeon stalpnicul png

Deşi în inferioritate numerică, Al-Ain a deschis scorul opt minute mai târziu, din pasa lui Rădoi. A fost scânteia care a aruncat meciul în aer!

Cei de la Al-Ain s-au bucurat ostentativ în faţa băncii de rezerve a oaspeţilor. Pe margine, Oli s-a descărcat şi el, făcând semne spre Maradona.

Argentinianul a reacţionat, moment în care românul s-a dus ameninţător spre el pentru a-l lua la bătaie. A fost oprit de cei din jur şi trimis de arbitru în tribune.

În timp ce părăsea spaţiul tehnic, Oli a mai făcut câteva semne spre Maradona, invitându-l la o „întâlnire" în afara stadionului. Românul a fost eliminat.

Războiul a continuat la conferinţa de presă. „Maradona nu e normal la cap! Gesturile lui din timpul meciului m-au lăsat perplex.

M-am mirat cum de arbitrul n-a luat nici o măsură. În schimb, m-a eliminat pe mine, deşi eu n-am depăşit spaţiul tehnic, ci doar m-am bucurat la gol", a spus Olăroiu.

Maradona a contraatacat: „Olăroiu a vrut să-mi intimideze şi să-mi accidenteze jucătorii! A dat ordin oamenilor lui să joace dur. Arbitrul a procedat foarte bine când a eliminat un jucător. Doar aşa i-a mai potolit", a spus argentinianul.

„Depun memoriu împotriva antrenorului de la Al-Ain şi împotriva clubului pentru tot ce s-a întâmplat. Pe lângă comportamentul oficialilor, şi crainicul i-a incitat, în permanenţă, pe fani să mă înjure. A fost o atmosferă oribilă", a încheiat Diego, care a suferit a doua înfrângere împotriva unui român, după ce Ion Marin îl învinsese cu 5-0 în urmă cu o lună şi jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net