Fostul internațional Basarab Panduru i-a luat peste picior pe oficialii Federației Române de Fotbal.


Șeful FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că până la 10 iulie va prezenta cine este noul selecționer al României, după ce s-a încheiat contractul cu Anghel Iordănescu.

Neavând concret niciun un nume care să fie dispus să preia naționala, Basarab Panduru a venit în ajutor și a oferit, în stilul să caracteristic, o soluție la această problemă.

17-sport-maradona.jpg

Diego Maradona

”Mi se părea o variantă Viorel Moldovan, care a trecut prin toate stadiile. A fost la tineret, a fost secund la națională, a trecut printr-un turneu final alături de un antrenor cu experiență... Dar văd că nimeni nu s-a gândit la varianta asta.  Cosmin Contra mi s-a părut că a venit în fotbalul românesc cu ceva nou. Să vrei să câștigi meciul din primele minute, nu prin minutul 70, 80... Nu l-aș fi văzut pe Labbadia. Să mă ierte Labbadia, dar ca el avem și noi pe aici. Dacă nu avem pe cine, hai să-l aducem pe Maradona. Nu face nimic, dar vine cu vreo două ceasuri la mână, ne dă moda pe vreo doi ani, am avea sponsori cu grămada, am face bani cu grămada. Un antrenor cu nume ți-ar garanta ceva, seriozitate, ai câștiga și bani, nu doar ai da", a declarat Panduru la Dolce Sport.

 
 
Loading...