Paszkany îl provoacă la bătaie pe Becali

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meciul Steaua - CFR Cluj, încheiat 1-1, a luat foc la final, cei doi patroni întrecându-se în discursuri acuzatoare. Primul a fost Gigi Becali, care a spus despre cei de la CFR că dau bani la arbitri. Paszkany a ripostat imediat şi, nici mai mult nici mai puţin, a propus ca disputa să se tranşeze în ring!

Steliştii au părăsit terenul frustraţi sâmbătă seară după ce au dominat copios pe CFR Cluj, dar nu s-au ales decât cu un punct.

Gigi Becali a găsit repede un vinovat pentru cele întâmplate în persoana lui Cristi Balaj, arbitru care l-a eliminat pe Gabi Mureşan doar în minutul 85, deşi putea fi dat afară mai devreme.

„Mureşan trebuia să ia 4 galbene, am avut penalty. A fost un arbitraj şmecheresc, s-a arbitrat numai în favoarea CFR-ului", a răbufnit patronul roş-albaştrilor la finalul întâlnirii.

Gigi crede că modul în care a fluierat Balaj nu este deloc întâmplător.

„Singura echipă care este pe blat cu arbitrii este CFR-ul. Le-au dat banii înainte şi nu ai cum să-i prinzi. Paszkany e un criminal, n-are demnitate.

Nu mai poate să facă DNA-ul nimic. Cu două luni înainte de a începe campionatul au luat 300.000 sau 500.000 de euro, nu ştiu cât le-o fi dat, dar le-a dat", a continuat tirada latifundiarul din Pipera.

Reacţia conducătorului „feroviarilor" nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Arpad Paszkany a trecut chiar şi la ameninţări fizice, provocându-l pe Becali la un duel în ring.

„E o dovadă de laşitate să te manifeşti în spatele microfonului, să arunci acuze nefondate în stânga şi-n dreapta.

De ce să nu rezolvăm aceste probleme bărbăteşte, în ring, cu pumnii, cu picioarele, indiferent după ce reguli?!

Chiar propun înfiinţarea unei Ligi de K1 între oficialii cluburilor, cred că ar bate la audienţă orice partidă din campionat.

Personal, aş face eforturi speciale să fiu prezent în ţară în fiecare week-end pentru asta.

Şi primul meci l-aş vrea cu Becali, să-l văd acolo cât e de bărbat", a declarat Paszkany.

Inedit despre.... Gigi Becali, 53 de ani

Două titluri şi o Cupă. Din 2003, de când este patron, Becali a cucerit cu Steaua două titluri, o cupă şi o Supercupă.

Are Maybach şi Rolls. Gigi Becali este adeptul maşinilor luxoase şi deţine mai multe limuzine printre care un Mercedes S500, un Maybach şi un Rolls Royce.

E familist convins. Pentru Gigi Becali, familia e sfântă. El este căsătorit cu Luminiţa şi are trei fetiţe pe care le tratează cu maximă importanţă.

Inedit despre.... Arpad Paszkany, 40 de ani

Două titluri şi trei Cupe. Paszkany a promovat cu CFR Cluj în 2004, însă a reuşit în ultimii şapte ani să cucerească tot atâtea trofee: două titluri, trei Cupe ale României şi două supercupe.

Merge cu Ferrari. Paszkany este un împătimit al vitezei, de aceea în garajul său, pe lângă cele şase maşini de lux, printre care şi un Mercedes 500 4X4, el deţine şi un Ferrari 599 GTB Formula 1.

Are iubită în vârstă de 20 de ani. Patronul CFR-ului este recunoscut drept un mare cuceritor care are trecere la femeile tinere. În fapt, el şi-a părăsit soţia pentru a se cupla cu Anamaria Feher, o puştoaică de doar 20 de ani.

Cătălin Moroşanu: «Mizez pe Gigi. Este mai smardoiaş!»

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu ar merge pe mâna lui Gigi Becali la un eventual duel în ring cu patronul CFR.

simeon stalpnicul png

„Becali pare un tip mai agresiv, mai smardoiaş şi aş miza pe el. Plus că e mic şi rapid, aşa cum sunt eu", a spus sportivul pentru Click!

"Gigi cred că ar trebui să dea cât mai multe croşee, în timp ce pe Paszkany îl văd punctând cu directa, că e mult mai înalt şi are alonjă".

Luptătorul a dezvăluit că ar fi cu plăcere antrenorul de ocazie al stelistului: „Dacă m-aş ocupa timp de o lună de Gigi, n-ar avea probleme în ring.

L-aş băga în cantonamente, ca la fotbal, cu două antrenamente pe zi, dietă şi tot ce trebuie. L-aş transforma într-un adevărat războinic al luminii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net