Patronul lui AS Monaco, arestat pentru corupţie. Cine e miliardarul Ribolovlev

Ultima actualizare:

    Dmitri Ribolovlev
Dmitri Ribolovlev

Clubul AS Monaco trece printr-o adevărată furtună în această perioadă, nu numai pe teren, acolo unde echipa suferă cumplit, ci şi la nivelul patronatului. Mai exact, miliardarul rus Dmitri Ribolovlev a fost reţinut marţi seară de poliţia franceză, fiind acuzat de fapte de corupţie şi trafic de influenţă.

Arestarea lui Ribolovlev s-a produs chiar în orele premergătoare meciului pe care echipa sa, AS Monaco, l-a disputat aseară în grupele Ligii Campionilor, 0-4 acasă cu FC Bruges. Echipa antrenată de Thierry Henry continuă astfel criza profundă din acest sezon, monegascii fiind pe penultimul loc în campionatul Franţei.

Dmitri Riblovlev e unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă, cu o avere estimată la peste 6 miliarde de dolari. În vârstă de 51 de ani, el intrat în afaceri la începutul anilor 90, în industria îngrăşămintelor chimice. De-a lungul timpului, Ribolovlev şi-a făcut toate poftele imobiliare, achiziţionând o luxoasă reşedinţă care i-a aparţinut lui Donald Trump, casa din Hawaii a actorului Will Smith, un castel în Elveţia, precum şi unul dintre cele mai scumpe apartamente din New York. De asemenea, Ribolovlev este proprietarul unei insule din Grecia, Skorpio, un paradis cumpărat de la urmaşii miliardarului elen Aristotelis Onassis.

Mai mult, patronul lui Moncao e un colecţionar de tablouri de mare valoare, în 2017 el vânzând celebra lucrare "Salvator Mundi" a lui Leonardo da Vinci cu colosala sumă de 450 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net