Victor Pițurcă e de aproximativ un an la Al Ittihad, în Arabia Saudită, dar tot tânjește după un post de selecționer. Cum pe banca României e greu să mai revină în mandatul lui Răzvan Burleanu, varianta străinătății rămâne singura validă.


Iar Pițurcă a fost la un pas să reușească o mutare bombă la naționala Belgiei, dar a ratat-o. Acesta spune că oricum n-ar fi putut accepta din cauza contractului cu arabii. ”Consider că am greșit atunci când am acceptat discuțiile cu cei de acolo. Am un impresar din Belgia, care este băiatul impresarului care m-a transferat pe mine, dar și pe Boloni și Tudorel Stoica în Franța. El m-a apelat și după ce a avut acceptul meu a vorbit direct cu directorul Federației Belgiene de Fotbal. u știu ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trebuit să fiu numit. Probabil, chiar dacă era naționala Belgiei, nu aș fi acceptat, pentru că în joc sunt foarte mulți bani de la Ittihad. Eu am muncit aproape doi ani de zile pe degeaba acolo.

Atunci când m-am reîntors la Ittihad, am semnat un nou contract și am renunțat la suma pe care trebuia să mi-o plătească Ittihad-ul. Am făcut un nou contract și în acest nou contract nu am luat niciun ban și urmează să-i recuperez”, a spus Pițurcă la Digi Sport.

 
 
Loading...