România va juca un meci important în preliminariile pentru Euro 2016, dar şefii fotbalului nostru au alte mize. Astfel, la prima conferinţă de presă dinaintea evenimentului, selecţionerul a dus în plan secund aspectele tehnico-tactice şi a ţinut mai mult să-l taxeze pe preşedintele FRF.


„Nu ştiu de ce a zis că rămân la naţională până la final. Plecarea mea nu este un subiect închis şi nu cred că va fi. Trebuia să ne vedem săptămâna trecută, dar probabil că a uitat. Ce a spus domnul Burleanu e o prostie şi o răutate”, a afirmat Victor Piţurcă.

Efectiv despre meci, selecţioerul a spus, normal, că va fi greu. "Schimbarea antrenorului nu a fost un lucru benefic pentru noi. Exceptînd absenţele lui Tamaş şi Marica, ceilalţi băieţi au terminat etapa cu bine, fără accidentări. Există puţin suspans pentru că nu ştiu filozofia de joc a lui Dardai. E clar ca el nu poate schimba prea multe de la primul meci, dar există un mic disconfort. Szalai a revenit la ei, nu e un lucru bun. Rămîne un jucător de valoare. Sper să reuşim să îl anihilăm. Echipa României e mai puternică decît în campania precedentă, ei parcă au mai scăzut aşa. O spun şi rezultatele. Trebuie să demonstrăm pe teren lucrul ăsta. Pentru ei e o şansă mare de a mai rămîne în cărţile calificării. Trebuie să jucăm în aceeaşi manieră în care am făcut-o campania trecută", a spus Victor Piţurcă la conferinţa de presă. 

 
 
Loading...