Program Liga Campionilor! Totti, ultimul meci şi un cadou de la Ramos!

Ultima actualizare:

    Ramos a arătat tricoul lui Totti
Ramos a arătat tricoul lui Totti

Real Madrid şi Vfl Wolfsburg sunt primele două echipe care s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, victorii în ambele manşe cu AS Roma, respectiv KAA Gent. Capul de afiş al serii a fost Francesco Totti, legendarul căpitan al romanilor disputând ultimul meci în Champions League. Diseară vom avea alte două dueluri interesante,

Francesco Totti a jucat marți seara ultima sa partidă în Champions League, intrând pe teren în minutul 74 al partidei Real – AS Roma, 2-0, în returul optimilor de finală. Italianul de 39 de ani se va retrage la finalul acestui sezon şi în momentul în care a a apărut pe gazon a fost aplaudat de suporterii rivali de la Real. "Totti merită aplauze și urale, după atâția ani în care s-a dedicat fotbalului. Îl admirăm, pentru că e un exemplu pentru noi toţi", a comentat Ramos gestul suporterilor spanioli. Mai mult, Totti şi Ramos au fost protagoniştii unui episod emoţionant. "După meci a venit la noi în vestiar, pentru că a vrut un tricou cu semnătura mea. Pentru mine a fost o onoare, pentru că îl admir de mulți ani, pentru părul lui lung, dar și pentru că e un mare star. Mi-a oferit și el tricoul lui, o să fie la loc de cinste la mine în muzeu", a spus Ramos.

Programul Ligii Campionilor: diseară Zenit - Benfica şi Chelsea - PSG

Meciurile Zenit Sankt Petersburg - Benfica Lisabona (în tur 0-1) şi Chelsea Londra - Paris Saint-Germain (în tur 1-2) se vor disputa diseară, ora 19.00, respectiv 21.45, meciurile Atletico Madrid - PSV Eindhoven (în tur 0-0) şi Manchester City - Dinamo Kiev (în tur 3-1) vor avea loc la 15 martie, iar întâlnirile FC Barcelona - Arsenal Londra (în tur 2-0) şi Bayern Munchen - Juventus Torino (în tur 2-2) sunt programate la 16 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net