Preşedintele executiv al ieşenilor, Florin Prunea, a anunţat că Primăria nu a mai virat nici un ban în contul clubului, iar rezervele financiare s-au terminat. Există varianta ca, până în iarnă, Poli Iaşi să se desfiinţeze.


„Dacă cineva vrea să-şi asocieze numele cu desfiinţarea echipei, îşi asumă un mare risc. Sper să nu se ajungă în această situaţie”, a anunţat Prunea, cel care se află în relaţii reci cu edilul Iaşiului, Primăria fiind cea care susţinea echipa. Fotbaliştii nu au mai primit salariul de trei luni şi conform regulamentului îşi pot depune memorii. 

„Sunt jucători care vor să o facă şi e dreptul lor. Ei au caracter, sper să mai aibă răbdare, dar sunt de partea lor. Se poate ajunge şi la Comisia de Monitorizare a FRF, vor fi probleme cu licenţa. Poate se va rezolva situaţia financiară”, a mai spus cel care a refuzat recent o ofertă de a deveni managerul lui Dinamo.

Restanţele clubului sunt acum de 450.000 de euro, dar UEFA va vira în conturi 220.000 de euro pentru participarea moldovenilor în Liga Europa. „Nici cu aceşti bani nu ne putem descurca până la finalul anului. Avem nevoie de susţinerea municipalităţii şi sper să primim suma care să redreseze clubul”, a explicat Prunea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: