A pus microfoane în casă!

Ultima actualizare:

    Înainte de mariajul  cu Estelle, Gullit a mai  fost căsătorit de două ori
Înainte de mariajul cu Estelle, Gullit a mai fost căsătorit de două ori

S-au iubit 12 ani, dar nu au mai rezistat împreună. Ea, Estelle, susţine că s-a săturat de infidelităţile lui. El, Ruud Gullit, a luat foc după ce şi-au auzit nevasta bârfindu-l cu soacra şi prietenele. Fostul fotbalist a intentat divorţ iar blondina s-a consolat în braţele luptătorului K1, Badr Hari.

Dragoste cu năbădăi în cuplul Rudd Gullit - Estelle, fost manechin, şi nepoata celebrului Johan Cruyff. Au fost căsătoriţi 12 ani şi au împreună doi copii, dar asta nu i-a împiedicat să divorţeze.

Estelle a mărturisit că nu mai suporta să afle în fiecare lună că soţul ei o înşeală fără remuşcări. A decis să plece de acasă, cu tot cu copiii. Fosta mare glorie a Olandei a avut şi el să-i reproşeze diverse lucruri blondei cu care a împărţit dormitorul peste un deceniu.

I-a povestit că a aflat că îl vorbeşte de rău soacrei dar şi prietenilor şi că el nu poate accepta aşa ceva. I-a dezvăluit că a pus în toată casa microfoane şi a putut asculta în voie cum îşi bătea joc de el în discuţiile cu mama ei şi îi povestea despre pasiunea pe care a făcut-o pentru un alt sportiv.

Presa tabloidă a scris că nici Estelle nu era o sfântă. Acum cuplată cu luptătorul olandez de origine marocană Badr Hari, blondina s-ar fi îndrăgostit de sportivul de K1 în timp ce era în tandreţuri cu Gullit, iar fostul fotbalist ar fi aflat. Cert este cei doi au decis să divorţeze, iar Estelle este în continuare cu Badr Hari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net