Rapidiştii se bat pe comisioane, nu pentru salvare

Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe se pare că nu mai doreşte să continue cu formaţia din Giuleşti
Dinu Gheorghe se pare că nu mai doreşte să continue cu formaţia din Giuleşti

Valerii Moraru l-a adus ca şef în Giuleşti pe Dinu Gheorghe, care împreună cu oamenii basarabeanului au făcut o curăţenie masivă în lotul de jucători. La dat afară s-au înţeles cu toţii, dar problemele au început când trebuiau să se aducă noi fotbalişti. Iar mărul discordiei n-a fost diferenţa de viziune, ci un lucru foarte simplu: banii.

Multă lume s-a întrebat ce se mai poate obţine dintr-un club falimentar ca Rapid deşi în ceasul al 12-lea există tabere care se bat înverşunate pentru putere. Ei bine, chiar şi în această situaţie se poate face profit, din transferurile de jucători. Piaţa aceasta este imensă şi fiecare şef de club are propriile legături cu impresarii lui de casă. Comisioanele plătite pentru un jucător sar de 10.000 de euro, bani care de cele mai multe ori se împart frăţeşte cu preşedintele. În aceste condiţii, în perioada de mercato, miza este imensă şi nimeni nu vrea concurenţă. Despre asta este vorba la Rapid acum şi din acest motiv e Dinu Gheorghe supărat şi ameninţă că pleacă. În Giuleşti nu i s-a oferit exclusivitate la transferuri, fiul vitreg al patronului Valerii Moraru fiind şi el impresar şi dorind să-şi aducă propriii jucători. Cearta nu e pe nicio viziune sau pe faptul că jucătorii n-au fost plătiţi, ci ca de obicei, pe „caşcavalul” propriu. Dinu Gheorghe face acelaşi şantaj emoţional cu care ne-a obişnuit pe vremea lui George Copos, când simţea că n-are mână liberă. La mijloc e din nou echipa, care stagnează, iar trecerea timpului n-o avantajează deloc.


    Dinu Gheorghe se pare că nu mai doreşte să continue cu formaţia din GiuleştiFoto Arhivă Personală
Dinu Gheorghe se pare că nu mai doreşte să continue cu formaţia din GiuleştiFoto Arhivă Personală

Jucătorii fac grevă în cantonamentul din Grecia

Lupta la vârf nu aduce nimic bun, ba dimpotrivă. În timp ce „Vamă” se ceartă pentru putere cu Valerii Moraru, jucătorii rămân neplătiţi de luni bune şi au plecat în cantonamentul din Grecia cu buzunarele goale. La Xanthi, auzind de planurle preşedintelui, cei 14 jucători au refuzat să se antreneze sub comanda lui Cristi Pustai, care se pare că intenţionează şi el să plece dacă nu se rezolvă nimic în viitorul apropiat. Pentru calmarea spiritelor, patronul a mers personal în Grecia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net