Fundaşul Răzvan Raţ, 34 de ani, va fi supus unei intervenţii chirurgicale la umărul stâng şi în funcţie de durata perioadei de refacere va putea juca sau nu la EURO, turneu ce va începe la data de 10 iunie.


"Şi eu sper să fie bine. Totul va depinde de operaţie, de ce vor găsi acolo doctorii după ce vor tăia. Sper să nu fie ceva grav. Mai întâi vor face o artroscopie exploratorie, ca să vadă despre ce este vorba, după care vor repara ce nu este în regulă", a spus Raţ la Digi Sport.

"Îmi cam tremură genunchii, pentru că va fi prima operație din viaţa mea. Singurul lucru care mă pune pe gânduri este doar faptul că va fi o anestezie generală", a mai spus apărătorul celor de la Rayo Vallecano.

Raţ, căpitanul echipei naţionale, ar putea să nu fie inclus în echipa ce merge la Campionatul European: "În cel mai fericit caz, voi reveni pe teren în patru-cinci săptămâni, maximum şase. Un scenariu mai puţin plăcut vorbeşte despre o revenire în două-trei luni iar în cel mai rău caz, voi reveni peste cinci luni. Dar, eu sper să-mi revin la timp pentru a putea juca şi pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016". Turneul începe peste cinci luni, la data de 10 iunie, şi se va desfăşura în Franţa.

Loading...

Alte articole