Mircea Rednic a spus că unor jucători li se promite că vor fi convocaţi la echipa naţională dacă vor semna contracte cu anumite cluburi.


"Domnul Iordănescu răspunde de rezultate. Sunt lucruri care mă deranjează. Sunt jucători cărora li se promite că dacă se duc la o echipă... le lasă senzaţia că dacă vor semna acolo şi vor juca acolo ajung la naţională şi ajung la naţională. Jucători care nu sunt în formă şi sunt luaţi la echipa naţională", a spus Rednic.

Întrebat dacă se referă la mijlocaşul Adrian Ropotan de la Pandurii, echipă antrenată de fiul selecţionerului, Edward, fotbalist ce a fost convocat în lotul lărgit pentru Euro-2016 de Anghel Iordănescu, Rednic a răspuns: “Nu mă refer la Ropotan. Eu cred că căpitanul nostru (n.r. - Paul Anton) merita să fie acolo. Şi Rotariu. N-am nimic cu Chipciu, este un jucător foarte bun, dar nu a avut un sezon bun. Şi dacă e să-l comparăm cu Rotariu... Să dea Dumnezeu să avem rezultate".

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat lotul de 28 de jucători pentru cantonamentul pe care naţionala îl va efectua în Italia înaintea Campionatului European, pe listă aflându-se doar un dinamovist, fundaşul stânga Steliano Filip.

 
 
Loading...