Laurenţiu Reghecampf a anunţat după derby-ul cu Dinamo, 2-1, că toată lumea ştie că echipa sa se numeşte Steaua şi că ea a reprezentat România în cupele europene. Acum, trupa lui Becali are denumirea de FCSB, după ce procesul cu Armata a fost pierdut.


"Pot să ies mâine pe stradă şi să-mi fac maşina numai cu Steaua. Sunt un om ca şi voi. Ce să facă? Să mă dea în judecată Talpan? Să fim serioşi. De multe ori şi voi, presa, vă încurcaţi, în loc de FCSB spuneţi Steaua. Asta este toţi ştim care este adevărul, nu putem să ne ascundem. Toată lumea ştie că noi am reprezentat România în cupele europene. Că se vrea acum un scandal, ok, să-l facă, pe mine nu mă deranjează", a spus Reghecampf.

"Mă bucur foarte mult că au fost 30.000 de oameni, pentru că văd ceea ce înseamnă Steaua pentru oameni. Nu pot să înţeleg oamenii care înfiinţează CS Steaua şi apoi se aminteşte de FCSB peste tot. Uite că FCSB a adus 30.000 de oameni. Nu am schimbat nimic, aşa ne numeam şi înainte, FCSB, şi uite că oamenii înţeleg că nu s-a schimbat nimic. Acest scandal eu nu îl înţeleg. E păcat să începi cu Steaua în liga a patra când ai Steaua campioană. În seara asta am văzut altceva şi îmi dă încredere, sper să avem din ce în ce mai mulţi oameni la toate meciurile, pas cu pas", a mai spus el.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: