Reghecampf: «Mi-a rămas în minte meciul în care s-a dat foc tribunei din Ghencea»

Ultima actualizare:

"Steaua e campioana României şi joacă cel mai frumos fotbal din România. Cu siguranţă Steaua va fi favorită în meciul de mâine cu Dinamo. Nu cred că noi mai avem ceva de demonstrat, dar sunt sigur că jucătorii vor juca foarte bine. Nu am nicio problemă de lot, voi juca cu cea mai bună echipă. Vom trata meciul foarte serios, meciul are miză pentru că vrem să câştigăm pentru fanii noştri. Va fi un meci în care ambele echipe doresc victoria, dar, repet, noi vom juca numai pentru fani", a spus tehnicianul.

 "Când joci cu Dinamo nu mai este nevoie să motivezi jucătorii. Ei îşi doresc victoria şi sunt sigur că va fi un meci frumos pe care îl vom câştiga. Oricum, nu am de ce să mă supăr pe jucători dacă va fi egal. Jucătorii au câştigat campionatul, nu am de ce să mă supăr pe ei. Ne dorim să ajungem la ultima etapă şi să sărbătorim alături de fani câştigarea titlului. Am pregătit şi câteva surprize suporterilor, dar mai multe amănunte va oferi Mihai Stoica la momentul potrivit", a mai spus acesta.

"În mod normal îţi rămân în minte lucrurile frumoase, însă mie mi-a rămas acel meci când galeria echipei Dinamo a dat foc stadionului, de fapt tribunei din Ghencea. Sper să nu mai avem parte niciodată de astfel de incidente. Eu am încercat să nu fac mare tam-tam legat de acest meci, pentru că nu vreau să avem incidente. Vreau ca lumea să vină pe stadion şi să vadă un spectacol frumos chiar dacă există această rivalitate între fani. Cu siguranţă în tribune vor fi şi femei şi copii şi cred că trebuie să îi respectăm. Vor fi şi foarte mulţi suporteri ai echipei Steaua pe Arena Naţională, cred că stadionul va fi arhiplin. Eu mă bucur că se joacă pe Arena Naţională acest meci, va fi o atmosferă frumoasă", a încheiat Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net