România a învins Spania la jocuri video

Ultima actualizare:

    Adrian Rus si Adrian Păun, în timpul meciului pe Playstation
Adrian Rus si Adrian Păun, în timpul meciului pe Playstation

Doi dintre componenții naționalei și-au demonstrat abilitățile la jocul FIFA și i-au avut ca adversari pe omologii de la selecționata de e-Fotbal.

Meciul anului în fotbalul românesc, România-Spania, s-a jucat aseară, după închiderea ediției, dar înaintea lui a avut loc un altfel de meci între cele două naționale. Concret, i-am bătut pe iberici la fotbal pe PlayStation! Până la duelul cu Sergio Ramos, De Gea, Jordi Alba sau Busquets,  Adrian Păun și Adrian Rus au ”scos” o victorie a României, în mediul online.

Provocați de doi dintre componenții naționalei ”tricolore” de e-Fotbal, Păun și Rus au fost la înălțime și au demonstrat că se ”mișcă” bine și atunci când este vorba despre un joc video. După un meci aprig, disputat în nocturnă, România s-a impus cu 3-2. ”Doamne ajută să fie așa și în realitate”, a declarat Păun, component al echipei naționale a României.

După partidă, jucătorii au dorit să vadă cum se descurcă adversarii lor și la fotbalul adevărat, așa că ”meciul” s-a mutat pe terenul de la Mogoșoaia. Inedita confruntare a fost parte a unei campanii lansate de unul dintre partenerii Federației Române de Fotbal.

Meciul de la Mogosoaia a fost foarte încins
Meciul de la Mogosoaia a fost foarte încins

Cei doi au fost provocați să spună cine a fost cel mai bun căpitan all-time, iar ambii cu răspuns, fără să stea mult timp pe gânduri. ”Gheorghe Hagi a reprezentat țara cu mândrie, de fiecare dată când a intrat pe teren a jucat într-o manieră extraordinară. Am fost la atâtea ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene cu el în teren și ne bucurăm că am avut un asemenea căpitan”, a declarat Păun.

”Pentru mine, selecționerul de la U21, Mirel Rădoi, este cel mai bun căpitan. Nu l-am prins ca jucător, dar este absolut incredibil felul în care ne motivează. Dau totul pe teren pur si simplu ascultându-i vorbele și indicațiile”, a mărturisit și Adrian Rus, care evoluează pe postul de fundaș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net