Coșmarul fostului fotbalist brazilian Ronaldinho e pe cale să se încheie. El și fratele lui au fost eliberaţi din închisoare şi plasaţi în arest într-un hotel din Asuncion, după ce au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, 800.000 pentru fiecare.


Cei doi au stat în închisoare 32 de zile din cele 6 luni de detenție primite pentru că au au intrat în Paraguay cu paşapoarte false. Ronaldinho şi Roberto Assis au fost plasaţi în arest la domiciliu la Hotelul Palmaroga, cotat la patru stele si jumătate, din centrul oraşului Asuncion, fiecare într-o cameră, sub stricta supraveghere a poliţiei. ”Este o măsură alternativă pentru Ronaldinho şi fratele său, iar detenţia lor continuă în hotel”, a declarat judecătorul Gustavo Amarilla, citat de ”The Sun”. Fostul În perioada în care a fost închis, Ronaldinho a fost un adevărat star printre pușcăriași, care și-au făcut poze cu el, au jucat fotbal-volei împreună și i-au serbat chiar și ziua de naștere, căci el a împlinit 40 de ani în timpul încarcerării. Fost Balon de Aur în 2005, brazilianul s-a retras oficial în ianuarie 2018.

Ronaldinho şi fratele său, Roberto Assis, au mers, la 4 martie, în Paraguay pentru promovarea unei cărţi. Ei fac obiectul unei anchete judiciare, după ce au fost confiscate paşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion. Fostul atacant a rămăsese fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,25 de milioane de euro pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. El nu a plătit amenda.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: