Parcursul miraculos al celor de la FC Hermannstadt a continuat cu o victorie clară obținută la Clinceni. Sibienii au câștigat cu scorul de 2-0 și se poate spune că au scăpat matematic de retrogradare.


Eroii învingătorilor au fost Joalisson, care a marcat în minutul 34 şi veteranul de 39 de ani Dâlbea, care a reușit să stabilească scorul final în minutul 61. Cu acest succes, tânărul antrenor spaniol Ruben Albes (35 de ani), care începuse aventura în România cu două eșecuri, a ajuns la o serie de 6 meciuri fără înfrângere, dintre care cinci au fost încheiate cu victorii. În urma acestor rezultate, Hermannstadt și-a asigurat matematic salvarea de la retrogradare, chiar dacă mai are de disputat trei meciuri, dintre care două cu Dinamo.

Ana Maria Prodan, care conduce clubul sibian prin fiica sa, Rebecca, dar care este cea care l-a adus pe iberic la Sibiu, era foarte bucuroasă pentru reușita spaniolului: ”Lumea critică, lumea nu are răbdare. Eu niciodată nu fac paşi aşa, de nebună, cum au spus toţi că am făcut şi am dat afară un antrenor. Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor. Știam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă, cum au spus ei. Le-a dat clasă ca fotbal, ca ţinută şi ca imagine.  I-am explicat că românii au aşa, o doză mai mare de invidie câteodată, şi femeile parcă sunt mai îngăduitoare. Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Loading...
Citeste tot despre: