Scene de cascadorii râsului în Liga I. La Vaslui, portarii se antrenează cu magazionerul

Ultima actualizare:

    FC Vaslui a pierdut  categoric la Ploieşti (FOTO: Răzvan Păsărică)
FC Vaslui a pierdut categoric la Ploieşti (FOTO: Răzvan Păsărică)

Fotbaliştii trupei moldave sunt neplătiţi de peste jumătate de an şi au supravieţuit împrumutând diferite sume de la familie sau prieteni. Acum, însă au ajuns să-şi vândă maşinile pentru a-şi putea achita facturile şi a-şi returna datoriile.

Vaslui era nu cu mult timp înainte un club ce aduna toate vedetele, atrase de salariile fabuloase. Sute de mii de euro pe an, plus bonusuri consistente. Treptat, însă, o dată cu retragerea lui Porumboiu, au dispărut şi banii, iar fotbaliştii au ajuns să facă muncă voluntară.

Ultimele etape i-au găsit pe oficiali făcând chetă pentru a plăti o deplasare la Bucureşti, iar partida cu Petrolul de miercuri, pierdută cu 3-0, l-a găsit pe antrenorul Costinel Botez apelând, mai în glumă, mai în serios, inclusiv la mila adversarilor pentru a se prezenta la meci. Totuşi, acum pentru a face rost de „lichidităţi", unii şi-au pus în geamurile maşinilor anunţuri de vânzare. Despre cum se trăieşte acum la Vaslui a dat detalii Ionuţ Balauru:

„La Vaslui nu se mai poate merge mai departe. Eu anul acesta n-am luat nici un salariu, nici în decembrie anul trecut. Trăiesc din ce îmi mai dau ai mei", a spus el. O informaţie şi mai halucinantă a fost oferită de portarul Cătălin Straton, după meci: „Noi nu mai avem antrenor cu portarii de zece zile, ne antrenăm cu magazionerul", a spus Cătălin Straton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net