Se bate Becali cu Rădoi şi Oli în Liga I?

Ultima actualizare:

    Juventus Bucureşti  ar putea schimba  patronii FOTO: Sportpictuers.eu
Juventus Bucureşti ar putea schimba patronii FOTO: Sportpictuers.eu

Patronul lui Juventus Bucureşti, Ciuclea, susţine că a tratat cu Rădoi, fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor, pentru a-i vinde pachetul majoritar de acţiuni, suma tranzacţiei urmând a fi de peste un milion de euro.

Conducătorul nou promovatei l-a dat afară cu scandal pe antrenorul Opriţa şi acum se pare că vrea să se apropie de alţi stelişti. Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, dar şi Cosmin Olăroiu, tot un apropiat al latifundiarului din Pipera, ar urma să investească la clubul din Capitală. Însă, investitorul de la FCSB nu e convins că prietenii săi îşi vor băga banii într-un club mic din campionatul intern.

“Oli cred că are 20 de milioane, iar Mirel are şase – şapte. Se pot înhăma la un club de fotbal, dar trebuie să ţină cont de un lucru: dacă n-au rezultate, în cinci - şase ani se curăţă. Tot ce au câştigat pierd în fotbal”, a spus Becali la DigiSport.

poi, a continuat: “Lui Mirel nu i-aş da nici un sfat, că e obraznic şi cine ştie ce mai spune. Lui Oli i-aş zice să-şi vadă de treaba lui. Nu vreau să discut de Mirel. El a dat nişte declaraţii că nu-l recunosc. Treaba lui, când o să-şi revină, o să vorbesc şi despre el, şi cu el. Olăroiu crede că, dacă ştie fotbal, face şi drege? Eu ştiu altfel: la fotbal, ca să poţi să fii acolo, în prima linie, trebuie să cheltuieşti vreo trei milioane pe an din  buzunarul tău. În Europa e foarte greu să răzbeşti. În şase - şapte ani, se duc banii lui Olăroiu. El e băiat deştept, nu cred că riscă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net