Se inaugurează Noul Stadion Steaua! Biletele la meciul cu OFK Belgrad se pun în vânzare

Ultima actualizare:

    Noul Stadion SteauaFoto: Facebook / Compania Națională de Investiții
Noul Stadion SteauaFoto: Facebook / Compania Națională de Investiții

Clubul Sportiv al Armatei Steaua anunță că a pus în vânzare biletele la meciul de inaugurare a noului stadion din Bulevardul Ghencea, din 7 iulie, între echipa roș-albastră şi OFK Belgrad. S-a optat pentru același adversar ca la partida de inaugurare a vechii arene, în 1974.

Gruparea bucureșteană a precizat într-un comunicat: "Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii şi iubitorii clubului roş-albastru, 74 de ani de istorie, dar şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. La 47 de ani distanţă, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion a clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK Belgrad. Eroii de la Sevilla, componenţi ai lotului Steaua 86, cei care au reuşit prin ambiţie, determinare şi perseverenţă să aducă  Cupa Campionilor Europeni în vitrina clubului, vor fi prezenţi la acest eveniment istoric. Începând de azi, 30 iunie, biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro şi în reţeaua de vânzare a bilete.ro ro. Pentru acest meci, biletele puse în vânzare sunt în limita a 50% din capacitatea stadionului. Pentru suporteri, biletele se vor comercializa şi la intrarea în Complexul Sportiv Ghencea".

OFK Belgrad a activat în diviziile inferioare din Serbia în ultimii ani

Echipa de fotbal a CSA Steaua a promovat din Liga a III-a în Liga a II-a la finalul sezonului trecut. S-a optat pentru OFK Belgrad pentru primul meci pe noua sa arenă, deoarece şi vechiul stadion a fost ianugurat, în 1974, printr-o partidă amicală cu aceeaşi formaţie terminată la egalitate, 2-2.

Fondată în 1911, gruparea din capitala Serbiei a câștigat titlul de campioană a Iugoslaviei în 1931, 1935, 1936 și 1939, ocupând locul 2 în 1927, 1929, 1938, 1940, 1955 și 1964. OFK a cucerit Cupa Iugoslaviei în 1934, 1953, 1955, 1962 și 1966, fiind finalistă în Cupa Serbiei-Muntenegru în 2006. A fost semifinalistă în ediția 1962/1963 a Cupei Cupelor, ajungând în sferturile de finală ale ediției 1972/1973 a Cupei UEFA. Ultima ei participarea în cupele europene datează din 2010/2011, când a jucat în tururile de calificare ale Ligii Europa. În ultimii ani, gruparea a evoluat în ligiile inferioare din Serbia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net