Cosmin Contra va debuta azi pe banca “lupilor” în partida din Cupa României contra celor de la FC Braşov, în timp ce “astralii” au timp până joi să se decidă, atunci când vor evolua şi ei în optimile acestei competiţi.


"Guriţă" a condus ieri primul său antrenament al Petrolului, alături de staff-ul format din "secundul" Laurenţiu Roşu şi antrenorul cu portarii, Florin Tene.

Interesant e că fostul internaţional e mult mai ieftin faţă de Rednic, salariul său fiind de 9.000 de euro lunar, în timp ce "Puriul" încasa 15.000 de euro pe lună, iar contractul se întinde pe o perioadă de un sezon şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Contra a mai antrenat pe FC Timişoara în 2010 - 2011 pentru 11 etape, după care a pregătit-o pe Fuenlabrada, din a treia ligă spaniolă.

De partea cealaltă, Astra, echipa mutată din Ploieşti la Giurgiu, îşi caută antrenor, Şumudică, Ionuţ Badea şi Bergodi fiind pe listă, primul care a mai fost la "astrali" are şi cele mai mari şanse să preia echipa. Mulţescu, cel care a lăsat echipa pe podium, a fost demis în urma unui conflict cu preşedintele clubului, Dinu Gheorghe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: