Spaniolii invadează Bucureştiul!

Ultima actualizare:

UEFA le-a repartizat suporterilor celor două formaţii câte 9.000 de tichete, dar aceştia au anunţat că vor veni de trei ori mai mulţi pentru a-şi susţine favoriţii.

Nu contează că nu au bilete, ei vor să fie alături de echipă. Oricum, stadionul va fi plin, pe lângă sectoarele spaniolilor, cele 20.000 de tichete acordate românilor fiind vândute încă de anul trecut.

Mulţi dintre fanii madrilenilor sau ai celor din Bilbao vor vedea meciul din zonele special amenajate în Bucureşti, cei mai norocoşi vor fi în tribună, dar cert e că oraşul va fierbe pe 9 mai când în jur de 70.000 de spanioli vor lua cu asalt Capitala.

Faptul că bascii ştiu să facă atmosferă a confirmat-o şi Gică Craioveanu, omul care a jucat 11 ani în Spania: „Indiferent dacă au sau nu bilet la meci, ei vor fi acolo, vor sta în jurul stadionului. Madrid are fani frumoşi, dar bascii ne lasă fără băutură".

Arena Naţionala va avea şi oaspeţi cu "sânge albastru", principele Felipe al Spaniei anunţându-şi prezenţa la finala Ligii Europa. Prinţul moştenitor al tronului spaniol a fost în tribune şi în 2010, la Hamburg, când Atletico Madrid a câştigat Liga Europa.

Asaltaţi de bişniţari pe forum

Imediat cum cele două echipe au devenit finaliste, siteurile dedicate suporterilor spanioli au fost „invadate" de români. După felicitările de rigoare, se trecea la subiect: „Vrei un bilet?".

Binenţeles la preţ de speculă. Astfel un tichet de categoria a 4-a, în valoare de 100 de lei, era oferit spre vânzare cu 400 de euro. Alţii, îşi ofereau serviciile de ghid pentru spanioli.

Cei cu bilete, gratis cu RATB şi metrou

Toţi cei care deţin bilete la marea finală din 9 mai vor merge gratuit cu mijloacele de transport în comun. Fanii spanioli vor fi duşi de la aeroport la stadion şi de acolo alte autocare îi vor prelua către zonele speciale amenajate în Piaţa George Enescu şi Piaţa Constituţiei. Apoi, cu trei ore înainte de partidă vor fi aduşi la Arena Naţională.

Se interesează de cluburi şi «fetiţe»

Susţinătorii iberici discută pe forumuri despre "cum să se simtă bine în Bucureşti?", doritorii fiind interesaţi de cluburi şi dame de companie. Pentru a-şi rezolva "problema" nu trebuie decât să dea o căutare pe google:

 Fetele de la "matrimoniale" îi anunţă că o oră de plăcere costă de la 100 la 300 de lei în funcţie de fanteziile clientului.

Cluburile în Bucureşti sunt deschise până dimineaţa. Intrarea este liberă iar o sticlă de whisky sau vodka costă 150 de lei.

O bere în Centrul Vechi costă: 5 lei un draft, 10 lei la litru sau 30 de lei la metru, oricum cu câţiva euro îşi pot potoli setea. Preţul pentru o pizza porneşte de la 11 lei, adică 2.5 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net