Steaua a fost obligată să găsească o altă stemă pentru că MApN-ul i-a furat-o pe cea veche, iar asta pare destul de greu. Una e prea urâtă, iar cealaltă e o copie a simbolului lui Venus, echipă reinventată de curând.


Şefii divizonarei a patra spun că Steaua în opt colţuri le aparţine de drept din 1915, că e înregistrată deja la OSIM de către ei şi că trupa din Ghencea poate să-şi pună pofta în cui dacă nu vrea un proces.

"Steaua nu poate folosi o siglă care seamănă cu cea a lui Venus, este un lucru foarte simplu. Discutăm de nişte simboluri, care sunt lucruri foarte importante şi trebuie să acţionăm destul de atent, nu trebuie să greşim în ceea ce priveşte simbolistica. Steaua cu opt colţuri este cea a lui Venus. Pe de altă parte, pe Steaua Bucureşti toată lumea o ştie cu cinci colţuri. Noi am început procesul de renaştere a echipei Venus în urmă cu un an şi jumătate, prin cererea noastră către OSIM de a înregistra vechea stemă a Venusului", a declarat preşedintele lui Venus, Robert Ţicleanu, pentru digisport.ro.

647512-siglavenus1.jpg

Stelei i-ar plăcea acest logo pe fundal galben, doar că seamănă prea mult cu cel al echipei care făcea legea în perioada interbelică
Foto: Arhiva personală
 
 
Loading...

Alte articole