Steliştii, sărbătoare cu lasere

Ultima actualizare:

    Campioni de trei etape,  steliştii vor sărbători  performanţa diseară,  alături de fani, pe Arena Naţională
Campioni de trei etape, steliştii vor sărbători performanţa diseară, alături de fani, pe Arena Naţională

Arena Naţională se va transforma diseară într-o „mare" roş-albastră. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de fani, partida cu gălăţenii fiind doar „deschiderea" show-ului.

„Vor fi mai multe numere artistice şi un spectacol grandios de lumini şi lasere", au anunţat oficialii clubului. Totul va începe după ce meciul cu Oţelul va lua sfârşit, iar la microfon va trece şi Reghecampf care le va mulţumi suporterilor pentru sprijin, însă din discurs nu vor fi uitaţi nici Gigi Becali sau Meme Stoica, amândoi după gratii.

Apoi, vor exista proiecţii laser şi de lumini, iar pe ecranele Arenei se vor derula imagini cu momentele de bucurie ale jucătorilor şi a celor din staff. „Cu siguranţă, va fi cea mai mare sărbătoare organizată de club în ultimii ani. Îmi doresc foarte mult să câştigăm şi acest meci cu Oţelul pentru a ne bucura pe deplin", a spus şi Reghe, în timp ce fanii au anunţat o coregrafie ce va avea ca temă obţinerea celui de-al 25-lea titlu de campioni.

Azi se împlineşte un an de zile de când patronul Stelei, Gigi Becali, nu mai e lângă echipă. Omul de afaceri a fost arestat la data de 20 mai 2013, fiind condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare (trei ani în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, plus alte şase luni de pe urma dosarului "Valiza" şi cel în care i-a sechestrat pe hoţii care i-au furat maşina). El speră însă să iasă mai repede din închisoare. "Ies peste şase luni şi cu asta basta", a spus săptămâna trecută Gigi Becali, în ziua în care a fost eliberat pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net