Stelistul Pintilii, în rol de bonă. Ce drăgălași sunt copiii căpitanului campioanei!

Ultima actualizare:

    Familia Pintilii
Familia Pintilii

Căpitanul Stelei a stat la tribuna oficială pe parcursul meciului cu Oţelul, el urmând jocul alături de soţie şi cei doi copii.

Mihai Pintilii a arătat că se descurcă foarte bine şi atunci când vine vorba de îngrijirea celor doi copii ai săi, Raisa şi Nicholas.

Jucătorul roş-albaştrilor a intrat înaintea meciului pe teren, alături de toţi cei care au contribuit la cucerirea unui nou titlu, după care a luat loc în tribune. Acolo a ţinut-o în braţe pe fetiţa sa, în timp ce nevasta avea grijă de băieţel. Dar, la un moment dat au făcut schimb, iar Gabriela a "preluat-o" pe Raisa Francesca (4 ani şi jumătate), în timp ce Pintilii l-a hrănit pe micuţul Nicholas Alexandru (2 ani). La finalul partidei a coborât pe teren pentru a ridica trofeul de campion, iar micuţii au rămas în grija mamei.

Pintilii
Pintilii

"Este al doilea an senzaţional, noi am muncit, ne-am văzut de treabă şi n-am avut probleme, aşa cum au crezut unii. Vreau să muţțumim suporterilor, antrenorilor...Acum ştim ce este şi Champions League, vom aborda altfel competiţia şi poate vom avea alte rezultate. Sper să câştigăm şi vineri Cupa, iar atunci va fi pentru toţi un sezon foarte reuşit, unul extraordinar"

Nu vreau să vorbesc acum de plecare, vreau să mă simt bine şi să fiu în pielea unui suporter stelist. Nu ştim ce se va întâmpla, cine va veni, se zvoneşte că va pleca şi Mister, la fel şi Tătă, Piovaccari. Important este să o luăm de la capăt, iar pe 13 iunie, la reunire, să fim toți apţi şi să vedem cu cine plecăm la luptă. Nu sunt disperat să plec, important e ca eu şi familia mea să fim sănătoşi, asta îmi doresc cel mai mult", a spus Pintilii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net