Șumudică, disperat: ”Ce să facem? Aducem bani de acasă?”

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Click
Marius ŞumudicăFoto: Click

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat după calificarea în semifinalele Cupei Ligii, că jucătorii săi nu mai vor să dea declaraţii, în semn de protest faţă de ce li se întâmplă, el subliniind situaţia financiară dificilă a elevilor săi şi a stafului.

Astra Giurgiu a învins în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, în sferturile de finală ale Cupei Ligii şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Golurile au fost marcate de Teixeira '37, Alibec '66 şi Ioniţă '90+4.

La finalul jocului, antrenorul Astrei, Marius Șumudică, s-a dezlănțuit mărturisind problemele prin care trece echipa sa.

"Încă o dată am demonstrat că avem caracter. Niciun jucător nu mai vrea să vorbească în semn de protest faţă de ce li se întâmplă lor. M-au rugat pe mine să vă transmit. S-au săturat şi astăzi, au citii de tot felul de litigii pe care le are clubul... (...) Sper să se rezolve cât mai repede aceste situaţii.Jucătorii au adus bani la acest club şi trebuie să fie recompensaţi. Este o situaţie tragică şi îmi pare rău. Sunt oameni profesionişti, care nu au refuzat să se antreneze, care fac naveta şi uitaţi ce fotbal jucăm. Îi felicit, jos pălăria în faţa lor, m-au făcut antrenor, mă simt antrenor şi asta se datorează numai lor. Trebuie să facem eforturi să se dea banii. Fotbal fără bani nu există. Noi conducem de şapte etape, ne-am dus până în play-off, i-am scos pe West Ham.... Nu se poate. E tragic. Trebuie să tragem un semnal în fotbalul românesc. Să aducem bani de acasă să ne antrenăm... Nu se mai poate. O să vină rezultate negative şi o să ne sară toată lumea în cap", a spus Şumudică la Digi Sport.

”Eu sunt în aceeași barcă cu ei. Sunt neplătit de patru luni. Și eu am probleme. Mă chinui să antrenez, mă înjură toată lumea și mă duc acasă și îmi cere băiatul bani de motorină. Trebuie să îi zic » Stai, tată, să vorbesc la benzinărie să fac un contract de sponzorizare, să văd dacă dau motorină», a mai spus Șumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net