Şumudică, replică din BD pentru Meme: “Fă-te om, alungă gândul necurat”

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Arhiva Click!
Marius ŞumudicăFoto: Arhiva Click!

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a sugerat că Astra a câştigat lejer cu ASA, 4-1, mureşenii lăsându-se bătuţi. În plus, giurgiuvenii ar fi avut parte şi de ajutorul arbitrilor.

Mihai Stoica a postat un mesaj pe Facebook, în timpul meciului ASA Târgu Mureş - Astra Giurgiu, scor 1-4, în care lasă să se înţeleagă că Ivan Gonzalez a provocat intenţionat un penalti în favoarea oaspeţilor. "Să-i explice cineva lui Ivan Gonzalez că nu trebuia să-şi dea silinţa să facă penalti. Pentru asta erau Colţescu şi Haţegan", a scris Stoica. El a continuat după marcarea golului al doilea de către Astra: "S-a chinuit băiatul şi la golul 2".

După acest anunţ, antrenorul liderului, Marius Şumudică, a tunat: “Meme Stoica este prea mare pentru noi şi pentru fotbalul românesc ca să-i răspund eu. Îi aduc doar aminte de un simplu refren din BD: <<Fă-te om, fă-te om, alungă gândul necurat>>.

Antrenorul Astrei a făcut o trimitere la o scenă din filmul "B.D. în alertă", în care cele trei personaje negative, Patraulea, Gogu Steriade şi Trandafir, îi cântă, în momentul eliberării din închisoare, comandantului penitenciarului o compoziţie a lor, cu refrenul: "Fă-te om, fă-te om, alungă-ţi gândul necinstit...", dedicată celor care i-au readus pe drumul ce bun.

Mihai Stoica a fost eliberat condiţionat din închisoare la 15 februarie, după ce a ispăşit o parte din condamnarea în Dosarul Transferurilor.

"De azi, în dicţionarul meu a mai apărut un sinonim. Ba nu, de ieri", a răspuns Stoica pe facebook, dând definiţia cuvântului derbedeu.

Tehnicianul i-a "înţepat" şi pe Duckadam şi Hagi, primul susţinând că Astra nu merită să câştige titlul, iar "Regele" dând de înţeles că giurgiuvenii au susţinere din partea FRF. „Îi spun acestui simbol FCSB-ist că Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat fiindcă a condus încă din tur, iar Hagi nu ştiu ce a vrut să spună. Ca antrenor, săracul, nu a reuşit să mă bată. Începea meciul în sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe dedesubt", a comentat “Şumi”, care ar putea ajunge iar la Comisia de Disciplină după ce le-a arătat semne obscene fanilor la meciul cu ASA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net