Marius Şumudică a semnat cu locul 15 din Turcia şi are ca obiectiv să se claseze mai bine decât în sezonul precedent. Teoretic, nu-i va fi prea greu, având în vedere că cei de la Kayseri au fost primii deasupra liniei şi doar retrogradarea ar fi sub plan. Totuşi, are nevoie de ajutor!


Tehnicianul în vârstă de 46 de ani şi-a luat deocamdată cu el câţiva oameni din staff-ul tehnic, mai exact pe secunzii Cristian Petre şi Gabi Mărgărit, şi pe preparatorul fizic, Bebe Bărbulescu. În ceea ce priveşte transferurile de jucători, Şumudică e reţinut în a coloniza Kayseri cu români, mai ales că are contract scurt, pe doi ani, şi nu vrea ca, eventual, să se compromită doar pe mâna lui. „Vă daţi seama că de când am semnat urmăresc meciurile echipei, stau în contact cu cei de acolo şi vă spun sincer că am rămas plăcut surprins de calitatea fotbaliştilor. Oricum, eu nu vreau să propun nici un jucător român, să nu se interpreteze”, a declarat acesta.

18-boldrin-_rps2733-8951.jpg

sumudica, Kayseri, transfer, Boldrin, De Amorim, FCSB
Boldrin nu mai e pe placul patronului de la FCSB

 

Totuşi, turcii spun că „Şumi” îl vrea pe Fernando Boldrin, fosta lui febleţe de la Chiajna şi Astra, care nu e român, ci brazilian. Gigi Becali vrea să scape de el pentru a face loc altora, iar tehnicianul intenţionează să-l scape din lagărul de la FCSB, unde n-a fost niciodată apreciat. Problema e însă la preţ, latifundiarul plătind pentru el giurgiuvenilor 500.000 de euro, dar dorind acum de la turci dublu. Şumudică şi şefii echipei din centrul Turciei trebuie să se mişte însă repede. PAOK Salonic îl vrea şi ea pe Boldrin ca un prim cadou pentru Răzvan Lucescu, cu care negociază preluarea echipei. De asemenea, şi De Amorim este pe lista posibilelor achiziţii ale lui Şumi.

18-de-amorim-_rps7828-8946212.jpg

sumudica, Kayseri, transfer, Boldrin, De Amorim, FCSB
De Amorim e pe lista de transferuri
Loading...