Şumudică şi Alibec, lacrimi la despărţire: "M-a pupat de 100 de ori!"

Ultima actualizare:

    Denis Alibec  e cel mai valoros  fotbalist din  campionatul intern Foto Click!
Denis Alibec e cel mai valoros fotbalist din campionatul intern Foto Click!

Denis Alibec e de azi jucătorul Stelei, dar aseară, la Mediaş, i-a mai făcut un ultim cadou Astrei lui Şumudică: gol de trei puncte cu Gaz Metan, şi un la revdere cum nu se putea mai bun.

După meci, atât atacantul, cât şi antrenorul erau emoţionaţi şi au vorbit despre încheierea unei colaboraări reciproc avantajoase. ”Mă bucur că i-am ajutat să vină aproape de play-off. Merită să fie acolo sus și să se bată la campionat. Asta e viața. Mergem înainte. Mă bucur de perioada pe care am petrecut-o aici, cea mai frumoasă din viața mea.

Sper să continue și la Steaua. Lui Budescu depinde daca îi dă nea Gigi banii. Îmi pare rău că nu pot juca cu ei în primăvara europeană, dar sper să ajung cu Steaua în Champions League. Sper să mă integrez bine la Steaua. Dacă vine și Budescu, nu vor fi probleme. E greu sa îmi iau la revedere de la Șumudică, m-a pupat de 100 de ori”, a spus Alibec, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Ați văzut ce înseamnă Budescu, Alibec, mi-e groază când mă gândesc că îi pierd. Ne-am apropiat la un punct de play-off. Am zis că, dacă batem azi, 100 % ajungem in play-off. Play-off-ul fără Astra e ca mâncarea fără sare și piper. Merităm să fim acolo pentru că jucăm în primăvara europeană. Îmi pare rău că se termină sezonul, traversam o perioadă foarte bună și am mai fi făcut multe puncte. Alibec m-a mușcat de ureche și m-a pupat, e ca și copilul meu, cu mine a realizat multe. Mai avem încă patru luni, ma gândesc la dubla cu Genk, să îmi duc contractul la bun sfârșit și vom vedea”, a comentat Șumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net