«Tragem la sorţi cine ia tricoul lui Messi»

Ultima actualizare:

    Stancu, atacantul celor de la  Genclerbirligi,  e gata de duelul  cu Argentina
Stancu, atacantul celor de la Genclerbirligi, e gata de duelul cu Argentina

Miercuri, ora 21.00, Arena Naţională. Amicalul aşteptat de români, întâlnirea cu Argentina lui Messi, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai planetei. Fotbaliştii lui Victor Piţurcă susţin că nu le vor tremura picioarele în faţa vedetelor sud-americane şi glumesc pe seama importanţei pe care i-o acordă lumea superstarului Barcelonei.

Victor Piţurcă vrea ca România să nu se facă de râs contra Argentinei. Tocmai de aceea încearcă să aleagă cei mai în formă fotbalişti, iar lipsa de soluţii l-a făcut să amâne definitivarea lotului până aseară târziu. Pe lângă cei 11 stranieri, selecţionerul a convocat cinci stelişti: Tătăruşanu, Adi Popa, Chipciu, Tănase şi Pintilii, trei dinamovişti: Rus, Dragoş Grigore şi surpriza Steliano Filip, dar şi Măţel, de la Astra. Piţi are emoţii, dar nici elevii săi nu sunt indiferenţi în faţa duelurilor cu Messi şi Di Maria.

„E un meci cu care nu te întâlneşti în fiecare zi. Va fi o mare plăcere să jucăm împotriva lor. Sperăm să o facem cât mai bine. Emoţii sunt la fiecare meci, dar o întâlnire cu Argentina cu Lionel Messi pe teren e ceva special", a spus Bogdan Stancu, la Dolcesport.

simeon stalpnicul png

Atacantul lui Genclerbirligi a şi glumit atunci când a venit vorba despre „bătălia" pentru cel mai de preţ suvenir: tricoul lui Lionel Messi:"Cred că trebuie să tragem la sorţi ca să vedem cine ia tricoul lui Messi. Cu siguranţă nu voi alerga pe teren după el. Voi vedea atunci cu cine o să fac schimb de tricouri".

Stelea atacă Feroe cu jucători din Liga a doua

În ziua în care naţionala mare are meciul amical cu Argentina, selecţionata de tineret a României se va confrunta cu reprezentativa Insulelor Feroe, în preliminariile turneului final al Campionatului European „Under 21", ediţia 2013-2015.

Selecţionerul Bogdan Stelea nu i-a chemat nici acum pe steliştii Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, însă a preferat să ia jucători din Liga a doua. Stan Alexandru şi Claudiu Bumba de la Tg. Mureş şi Mădălin Martin, de la Rapid, Laurenţiu Brănescu, puştii de la AS Roma Primavera, Bălaşa şi Boldor. Au mai fost chemaţi jucători de la Săgeaţa, Viitorul, Corona sau Astra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net