Tricolorii au interzis pe Arena Naţională

Ultima actualizare:

    Petardele aruncate de fanii români au dus  la suspendarea stadionului
Petardele aruncate de fanii români au dus la suspendarea stadionului

FIFA a luat o decizie legată de întâmplările petrecute la meciul România – Polonia. Petardele aruncate de fani, dar şi luptele din tribune, au dus la suspendarea “Arenei Naţionale” de forul mondial al fotbalului.

La data de 11 noiembrie, elevii lui Daum s-au duelat cu polonezii pe Arena Naţională. Rivalii s-au impus cu 3-0, iar suporterii noştri s-au revoltat. Au fost lupte în tribune, partida a fost întreruptă în două rânduri, iar în teren au fost aruncate mai multe torţe. Una dintre ele a căzut lângă Robert Lewandowski, el având iniţial probleme de auz, dar revenindu-şi după intervenţia medicilor. FIFA s-a sesizat şi ieri a finalizat “ancheta”. “Forul mondial a decis că partida România - Danemarca, următorul meci oficial al tricolorilor, din aceeaşi campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, dar nu pe Arena Naţională”, se arată în hotărârea FIFA. Apoi, se explică faptul că există şi pentru o a doua partidă o astfel de sancţiune, dar se aplică doar dacă în următorii doi ani ultraşii români vor recidiva. Totodată, Federaţia noastră a fost amendată cu 98.000 de franci elveţieni, 3.000 din sumă fiind costurile procesului.

Jucăm pe Cluj Arena?


    România şi Muntenegru au făcut egal la Cluj
România şi Muntenegru au făcut egal la Cluj

Tricolorii ar putea evolua contra danezilor în Ardeal, pe Cluj Arena. Aici, la începutul lui septembrie, s-a jucat şi meciul România – Muntenegru, 1-1, primul joc din preliminariile Mondialului din 2018. Au existat unele discuţii privind mutarea partidei pe stadionul celor de la CFR fiindcă gazonul de pe Cluj Arena nu se prezenta în condiţii optime, dar organizatorii au reuşit să-l refacă în timp record.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net