“Tricolorii” s-au distrat cu georgienii

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescufoto: Click!
Anghel Iordănescufoto: Click!

Echipa naţională a disputat primul meci amical al acestui an cu Torpedo Kutaisi, formaţia de pe locul zece din Georgia, elevii lui Iordănescu câştigând lejer cu scorul de 5-1.

Trupa divizionară a României a debutat în forţă în stagiul din Turcia. „Generalul” a convocat doar jucători din Liga I şi mutarea a fost câştigătoare, cinci fotbalişti marcând tot atâtea goluri.Pe bandă rulantă. Doar cinci minute a avut nevoie formaţia noastră pentru a deschide scorul, fundaşul Astrei, Enache, fiind primul care şi-a trecut numele pe tabelă. Imediat, Ivan, starul campionatului intern, a înscris şi el, iar pe finalul primei reprize Alibec a reuşit un eurogol, lob de pe partea stângă. La începutul părţii a doua, Răduţ a driblat scurt şi a dus scorul la 4-0, pentru ca Florin Tănase să puncteze în minutul 57. Rotariu a introdus mingea în poartă, însă a fost ofsaid, iar pe final georgieni au avut o reuşită de onoare.Au schimbat terenul. „Tricolorii” ar fi trebuit să joace cu trupa din Georgia pe terenul de la Gloria Sport Arena, dar gazonul s-a prezentat într-o stare foarte proastă şi atunci meciul a fost mutat la baza de la Maxx Royal, acolo unde echipa noastră e şi cazată.Steliştii, spectatori. Reghe şi-a dus elevii să asiste la meci, jocul desfăşurându-se la doar 12 kilometri distanţă de locul lor de cantonament, însă decizia a fost surprinzătoare în condiţiile în care antrenorul s-a contrat cu Iordănescu în privinţa selecţiei la lot. Atacantul din Ghencea, Marica, s-a întreţinut cu federalul Bodescu, iar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF şi actualul conducător al celor de la Voluntari, a fost şi el în tribune.

Program. Naţionala va continua seria jocurilor de verificare: marţi va întâlni pe Zimbru Chişinău din Moldova (ora 18.00), iar la data de 6 februarie se va duela cu FC Beroe Zagora, ora 17.00, echipă din Bulgaria. Partidele vor fi în direct la Digi Sport 1.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net