Legitimat la echipa engleză Watford, Troy Deeney (31 de ani) a mărturisit într-un interviu pentru CNN că a primit o mulțime de mesaje insultătoare, el, dar și familia sa, după ce a refuzat să se prezinte la antrenament de teamă că s-ar putea infecta cu COVID-19.


Atacantul, care este și căpitan al grupării din nordul Londrei, și-a explicat decizia prin faptul că al său băiat de cinci luni are probleme respiratorii... Fotbalistul a fost îndurerat de faptul că nu numai el sau soția lui au primit astfel de mesaje în care au fost jigniți, ci chiar și al său copil. ”Sper ca micuțul tău să aibe corona”, i-a scris cineva. ”A fost foarte dur pentru mine. Dacă răspunzi la asta, oamenii își spun apoi <<aha, l-am prins>> şi continuă să facă asta. Într-o perioadă în care este vorba despre sănătatea psihică şi toată lumea spune <<vorbiţi, vorbiţi, vă rog să vorbiţi>>, a vorbit Danny Rose. Și am vorbit şi eu. Și am fost făcuţi praf pentru asta. Deci oamenii văd asta şi zic <<aha!>> şi nu doar eu am primit astfel de mesaje. Mergi pe stradă, iar oamenii spun: <>eu sunt la muncă, mergeţi şi voi la munca!>>”, a spus fotbalistul care evoluează pentru Watford, formație aflată pe locul 17 în Premier League și care va lupta pentru a evita retrogradarea.  
Troy Deeney nu este singurul om de fotbal din Premier League care nu privește cu ochi buni reluarea campionatului în contextul pandemiei de COVID-19. Danny Rose, apărătorul lui Newcastle United, a spus că fotbaliștii sunt tratați precum ”șoarecii de laborator”. 
Troy Deeney evoluează la Watford FC din 2010. De atunci, el a disputat circa 400 de meciuri pentru această formație, marcând în jur de 130 de goluri. 

 
 
Loading...