Tunisianul Hamza de la Petrolul, bătut la Mamaia de oamenii lui Mazăre. Vezi reacţia primarului!

Ultima actualizare:

    Younes Hamza (Foto: Răzvan Păsărică)
Younes Hamza (Foto: Răzvan Păsărică)

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei Petrolul Ploieşti, tunisianul Younes Hamza, a fost agresat azi pe plaja din Mamaia de gărzile de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei Petrolul Ploieşti, marocanul Younes Hamza, a fost agresat azi pe plaja din Mamaia de gărzile de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

"Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. A început să mă insulte. Eu i-am răspuns, iar cînd am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine. Am chemat poliţia, că nu suntem animale. Îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plîngere. Îl am ca martor şi pe Ben Youseff. Nu e normal aşa ceva, sîntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sUnt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plîngere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul la DigiSport.

"Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă loveasca cu sky jetul, să mă omoare", a fost prima reacţie a lui Mazăre, la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net