Alibec a ajuns la 12 meciuri fără reuşită în Liga 1 şi e panică mare la FCSB! „Perla” de două milioane de euro se poate consola însă că în această situaţie sunt atacanţi mai mari decât el


Denis Alibec a fost titular pentru roş-albaştri în partida cu Dinamo, echipa căreia i-a înscris cele mai multe goluri în toată cariera, nu mai puţin de nouă! Atacantul spera ca istoria să-l ajute şi să se repete de la sine, dar când tu nu faci nimic, nimeni nu-ţi poate băga şi în sac!

Gigi Becali şi Nicolae Dică l-au tot forţat pe Alibec în acest start de campionat, dar parcă mai mult pentru că a costat o avere, nu pentru că merita! Dacă jucătorul în vârstă de 26 de ani ar fi venit gratis sau pe bani puţini, ar fi fost de mult la echipa a doua şi pe lista de transferuri. Chiar şi aşa, lumea începe să-şi piardă răbdarea, iar cu Dinamo i s-a arătat pentru prima dată uşa! N-a primit decât 45 de minute în derby, timp în care s-a plimbat pe teren, acesta fiind schimbat la pauză cu Gnohere. La final, patronul l-a altoit rău pe fotbalist, căruia nu-i înţelege mofturile după 12 etape fără gol marcat! „De Alibec ne arde acum? Să vedem mendrele lui? Steaua nu stă niciodată într-un jucător, iar Denis trebuie să înţeleagă că întâi e Steaua şi după aia Alibec. El trebuie să se muleze după Steaua. Dacă nu o face, o să aibă probleme. Aici nu e Astra”, a spsu Becali, la Pro X. Totuşi, perioada neagră prin care trece Alibec acum e traversată şi de fotbalişti pe care s-au plătit şi care câştigă lunar sume colosale. Iată doar cinci dintre aceştia!

Benzema, Torres, Negredo, Payet şi Benteke îi calcă pe urme

Clauza de un miliard de euro l-a înebunit pe Benzema! Karim Benzema este cel mai mare nume care nu şi-a trecut încă numele pe lista marcatorilor în competiţia internă în care evoluează. Francezul a bifat trei partide pentru Real Madrid în acest sezon, dar n-a găsit drumul spre gol! Asta deşi spaniolii tocmai i-au prelungit contractul şi i-au stabilit cea mai mare clauză de reziliere din istoria fotbalului: un miliard de euro. Oricât de trist e Gigi Becali, să se gândeacă la ce simte acum Florentino Perez, preşedintele Realului.

benzema.jpg

Francezul are cea mai mare clauză de reziliere din istoria fotbalului, dar deocamdată nu demonsterază şi pe teren că o merită
Foto Click!

Torres, de la golgheter, la ratangiu. Tot din La Liga ne mai vine un nume imens de atacant născut pur sânge, dar ajuns între timp mârţoagă. Fernando Torres, fotbalist pe care Chelsea plătea în 2011 lui Liverpool nu mai puţin de 60 de milioane de euro s-a întors acasă, la Madrid, după ani de bâjbâieli fără realizări prin Anglia şi Italia. Nici sub comanda lui Simeone nu scapă însă de blestem! În primele patru meciuri ale sezonului jucate pentru Atletico, campionul mondial din 2010 n-a marcat vreun gol.

torres.jpg

"El Nino", fâcând gesturi sugestiive! Într-adevăr, în ultima vreme nu prea mai vede poarta!
Foto Click!

Turcii l-au anihilat pe Negredo. Vremurile bune par să se fi dus şi pentru fostul atacant al Sevillei şi al lui Manchester City, care a ales spre final de carieră o aventură la Istanbul. Beşiktaş l-a adus de la Valencia cam pe banii pe care a venit Alibec de la Astra, dar deocamdată e o mare ţeapă! Spaniolul în vârstă de 32 de ani are şase meciuri şi zero goluri în Super Liga turcă, un campionat subestimat de mulţi, dar care s-a complicat teribil după ultimele transferuri.

negredo.jpg

Negredo, unul dintre golgheterii Spaniei în sezoanele trecute, s-a blocat în Turcia, la Istanbul
Foto Click!

Payet a eşuat pe Coasta de Azur. Cunoştinţa noastră neplăcută de la Euro 2016 a făcut circ în Anglia, certându-se cu toată lumea la West Ham pentru a i se da drumul la marea lui dragoste, Olympique Marseille. Londonezii au acceptat până la urmă 30 de milioane de euro pe cel care ne-a furat punctul cu Franţa, de pe Stade de France, în minutul 90, dar acasă nu e tocmai lapte şi miere! Dimitri s-a apucat de petreceri pe Coasta de Azur şi nu prea pune osul la muncă sub comanda lui Rudi Garcia. Consecinţa? Trei meciuri, niciun gol marcat pentru o altă „perlă” căreia i s-au făcut toate voile, dar care a dezamăgit!

payet.jpg

Dimitri Payet era evaluat la 90 de milioane de euro imediat după Euro 2016, Marseille l-a luat pentru doar 30 de milioane de euro, iar după acest statr de sezon execrabil nu mai face nici jumătate
Foto Click!

Benteke, la fel de slab ca echipa! Un caz cu totul special reprezintă Christian Benteke şi echipa lui, Crystal Palace. Atacantul belgian a fost unul dintre cele mai scumpe transferuri ale verii, londonezii plătind 32 de milioane de euro lui Liverpool pentru a-şi aduce în sfârşit un golgheter adevărat. A ieşit însă total pe dos! În şase meciuri acesta n-a marcat niciun gol şi a ratat o sumedenie de ocazii. La Palace e însă în norma echipei. Asta pentru că trupa lui Hodgson n-a marcat încă în Premier League, şi nu doar din vina lui Benteke.

benteke.jpg

Benteke şi Cryastal Palace n-au marcat încă vreun gol în primele şase etape din Premier League, fiind o premieră absolută pentru o echipă din campionatele tari ale Europei
Foto Click!
 
 
Loading...