Curtea de Apel a decis astăzi să amâne decizia privind falimentul Rapidului pentru 20 iulie. În aceste condiţii, giuleştenii au depăşit termenul dat de LPF pentru a se înscrie în Liga I.


UPDATE / Înainte de a stabili ţintarul Ligii I, oficialii LPF au hotărât să nu excludă deocamdată Rapidul din Liga I şi să aştepte decizia Curţii de Apel de la 20 iulie. Astfel, Rapid a fost introdusă pe tabloul care stabileşte programul  campionatului.

 

Lipsa lichidatorului de la şedinţa de judecată a fost motivul pentru care instanţa a fost nevoită să fixeze o nouă dată în procesul Rapidului.

Din păcate, această nouă amânare nu e pe placul oficialilor LPF, care astăzi vor stabili ţintarul viitorului sezon al Ligii I. Astfel, cel mai probabil, locul echipei antrenate de Dan Alexa va fi luat de ACS Poli Timişoara, echipă retrogradată la finalul stagiunii trecute.

"Vom vedea ce decide LPF. Eu cred că nu vor înscrie Rapid în Liga I", a recunoscut Dan Alexa la DigiSport. Câteva zeci de fani rapidişti s-au strâns în faţa sediului LPF, încercând să influenţeze o decizie favorabilă giuleştenilor. Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal va începe la ora 13.00.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: