Vedeta lui Lucescu a murit din cauza unei apendicite!

Ultima actualizare:

Iniţial s-a crezut că Benitez a murit într-un accident de maşină, apoi s-a speculat că ar fi fost găsit fără suflare în camera sa, însă medicii au anunţat că din cauza unor complicaţii date de o apendicită a intrat în stop cardiorespirator. "Vârful" ecuadorian adus de Răzvan Lucescu pentru 12 milioane de euro de la Club America a jucat pentru El-Jaish într-o partidă din Cupa "Sheikh Jassim", competiţie ce are loc pentru ca jucătorii să se reobişnuiască cu efortul. Apoi, a plecat acasă, în apartamentul din Doha, pus la dispoziţie de club.

Era duminică şi seara au început problemele. Lizeth, cea care i-a devenit soţie în 2007 şi care în 2009 i-a dăruit gemeni, a povestit ce s-a întâmplat. Jucătorul s-a trezit la ora trei dimineaţa din cauza unor dureri abdominale şi a fost dus la spital.

Aici, conform spuselor soţiei, doctorii l-au pus să aştepte şi în acest timp a intrat în stop cardiorespirator. Medicii au anunţat că decesul a fost provocat de fapt de o peritonită!

"Liseth, o să mor, ai grijă de copiii mei", au fost ultimele cuvinte pe care el le-a adresat nevestei, înainte de a fi internat într-un salon din spitalul Ahli din Doha, susţine publicaţia columbiană "El Comercio".

Aceeaşi sursă a anunţat că femeia şi-a sunat tatăl, fostul fotbalist Cleber Chala, acesta povestind discuţia: "Fiica mea a cerut ca soţul ei să fie îngrijit cât mai repede. I s-a spus că medicul nu poate ajunge. Nu a primit îngrijiri timp de două ore. Christian i-a spus că are dureri insuportabile şi a avut convulsii.

Atunci a fost internat, dar era prea târziu". Benitez va fi înmormântat în Ecuador, trupul neînsufleţit urmând să fie adus în ţara natală cu un avion pus la dispoziţie de cei de la El-Jaish. La aflarea veştii, fotbalişti celebri, dar şi autorităţiile din Ecuador au transmis condoleanţe familiei. "Frate, de ce acum? Dumnezeu e cu tine şi cu familia ta", a scris Antonio Valencia, jucătorul lui Manchester United şi fost coleg cu Benitez la naţională.

- Numele complet: Christian Rogelio Benitez Betancourt, poreclit Chucho- Născut în Ecuador, la data de 1 Mai 1986 (27 ani)- Tatăl său, Ermen, e cel mai bun marcator din istorie al primei ligi ecuadoriene (191 goluri) - Atacant, a ajucat la El Nacional (Ecuador), Santos Laguna (Mexic), Birmingham City (Anglia), Club America (Mexic), El-Jaish (Qatar)- A evoluat în Copa Libertadores şi Copa America- A câştigat mai multe titluri de campion (Ecuador şi Mexic), a fost desemnat cel mai bun jucător în 2006 şi 2008 şi în Mexic a obţinut de patru ori trofeul Gheata de Aur- A jucat la echipa naţională 58 de meciuri şi a marcat 24 de goluri

Fanii celor de la Club America, echipă de la care atacantul plecase la El - Jaish, s-au strâns la stadion pentru a aprinde lumânări şi a se ruga pentru Benitez. Pe pagina de Twitter a clubului mexican era postat: „Ne-ai părăsit din postura de campion şi vei rămâne mereu în inimile noastre. Să odihneşti în pace, Christian Benitez", iar pe prima pagină a site-ului echipei era o fotografie a jucătorului, însoţită de acelaşi mesaj. Nici cei de la Birmingham nu l-au uitat şi au anunţat pe site-ul oficial al clubului că înaintea meciului cu Watford se va ţine un moment de reculegere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net