Victor Piţurcă ne spune azi adio?

Ultima actualizare:

    Piţurcă a iesit la atacFoto: Mediafax
Piţurcă a iesit la atacFoto: Mediafax

Victor Piţurcă a condus aseară, în Finlanda, probabil ultimul joc din postura de selecţioner al României. Toate semnalele, inclusiv cele venite dinspre conducerea FRF, ar confirma despărţirea de „Satana”, care ia până la urmă drumul deşertului.

După un total de nouă ani în care a fost selecţioner, Piţurcă vrea să-şi joace o carte şi peste hotare. Preludiul de dinaintea jocului cu Grecia, când a apărut oficial oferta saudiţilor, se va încheia în următoarele zile cu ruperea contractului antrenorului cu FRF. Cei de la Al Ittihad au fost de acord să plătească şi clauza de 700.000 de euro, cea care a făcut ca Piţurcă să nu fie din urmă cu o lună antrenorul arabilor. Presa de la Jeddah scrie că totul se va parafa vineri, când Victor Piţurcă e aşteptat să ia de această dată biletul de avion rezervat pe numele lui şi să plece în Arabia Saudită. Preşedintele FRF spune că nu ştie încă nimic, dar discursul său confirmă practic plecarea lui Piţurcă. „Eu n-am în momentul de faţă informaţii că s-ar fi semnat. Procedural n-ai cum să semnezi cu un club până nu ai încheiat contractul cu celălalt. Imediat cum venim la Bucureşti, o să prezentăm toate detaliile contractuale”, a declarat Răzvan Burleanu, şeful FRF.

Bölöni şi Olăroiu se "bat" pe post

Cu Victor Piţurcă 99% plecat, FRF e obligată să se gândească la un posibil înlocuitor al acestuia. În prezent, toate indiciile duc la un schimb cu lumea arabă, în sensul că principalele variante sunt Bölöni, de la Al Khor şi Olăroiu, de la Al Ahli Dubai.

Ladislau Bölöni
Ladislau Bölöni

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Primul pare să aibă un uşor avantaj în faţa campionului din Emirate, dar un lucru e cert: şi Bölöni şi Olăroiu şi-au cam făcut plinul în deşert şi sunt dispuşi să se întoarcă în Europa, mai ales la echipa naţională a României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net