VIDEO În Serbia, fanii dictează, iar jucătorii sunt sclavii lor. Vezi cum îi pedepsesc suporterii pe jucători când pierd un meci!

Ultima actualizare:

Aşa s-a întâmplat şi la ultima etapă de campionat, când Steaua Roşie Belgrad, echipă la care evoluează şi fostul stelist, Novac Martinovici, a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la locul 6, FK Vozdovac. De furie, fanii trupei din Capitală i-au chemat după meci pe jucători în dreptul peluzei şi le-au cerut să-şi arunce tricourile pentru că nu le merită. Ca nişte copii certaţi de părinţi şi de frică să nu se întâmple ceva mai grav, jucătorii s-au conformat cu capetele plecate.

Acesta nu este un eveniment singular. Cu doar o săptămână în urmă, şi jucătorii rivalei Partizan au trecut prin aceleaşi emoţii. La finalul unei partide de Cupă, încheiat cu eliminarea lor, şeful galeriei lui Partizan a coborât pe gazon şi i-a luat personal banderola de pe mână căpitanului echipei, tot în semn că n-o merită. Toată lumea a îngheţat în acel moment şi nici măcar forţele de ordine n-au reacţionat, cu atât mai puţin jucătorul înspăimântat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net