Wesley, atac la Porumboiu: «Titlul sau plec!»

Ultima actualizare:

    Oţelul – FC Vaslui 1:2
Oţelul – FC Vaslui 1:2

Vaslui nu a câştigat nimic până acum, iar Wesley s-a săturat şi vrea să se transfere la un club unde poate obţine măcar un trofeu.

Moldovenii sunt în cursa pentru titlu după ce au învins Oţelul, 2-1. Wesley, golgheterul campionatului, a înscris din nou, dar la final a anunţat că s-a săturat să mai stea la echipă.

"Dacă nu iau titlul, vreau să plec. Avem un patron cu bani, dar nu merge şmecheria cu trei - patru jucători mai buni şi mai bine plătiţi şi atât. Degeaba are domnul Porumboiu bani dacă nu face transferuri. Dacă face transferuri, atunci am câştiga campionatul an de an", a spus brazilianul.

Apoi, a continuat: "Noi trebuie să facem o echipă puternică, cu un antrenor bun şi cu o mentalitate nouă. Avem o şansă mare să luăm titlul şi cred că suntem pe drumul cel bun, dar patronul nostru trebuie să se gândescă să facă ce e mai bine pentru Vaslui, nu să facă şmecherii".

Cel mai bun marcator străin din istoria campionatului a anunţat care e obiectivul său. "Aici se vorbeşte mai mult de bani, dar banii contează mai puţin pentru mine. Eu vreau să câştig trofee, vreau să iau titlul. Nu pentru bani am venit aici. Repet, vreau să plec la o echipă unde pot câştiga titlul", a explicat sud-americanul care primeşte un salariu imens, 400.000 de euro pe an.

Adrian Porumboiu s-a apărat şi a anunţat că va întări echipa. În plus, a anunţat că Wesley nu se va transfera la alt club.

"Dacă vor câştiga campionatul, pe jucători îi aşteaptă un bonus foarte mare. Ne vom întări după ce vom lua titlul, pentru că nu vrem să facem act de prezenţă în Liga Campionilor. Oricum, dacă terminăm pe locul doi, este imposibil, cu tot cu transferuri, să ne batem cu coloşii din Anglia, Spania sau Germania pentru a merge în grupele Ligii Campionilor", a spus acesta. Apoi, a lămurit situaţia lui Wesley: "Vom vedea dacă va pleca. Momentan nu se pune problema să părăsească echipa. Este un jucător foarte bun, care face atât faza defensivă, cât şi cea ofensivă".

Finanţatorul Vasluiului, atac la Dragomir

Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, l-a contrat şi pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care anunţase că nu a observat nici un meci suspect în acest final de campionat.

simeon stalpnicul png

"Am jucat împotriva unei echipe care avea Cupa Mondială pe masă. N-am mai văzut un meci aşa de tare şi de disputat de când s-a jucat CFR Cluj - Oţelul. E băşcalie ce fac unii în fotbalul românesc, dar nu-i vede nimeni. Vine Dragomir şi ne zice că n-a văzut blaturi. Dacă n-ai văzut văzut tu, taci din gură! N-ai văzut că nu ţi-ai pus ochelarii! Şi copilul ăla, nepotul lui, a văzut ce blat a fost la CFR - Oţelul, în trei meciuri! Zidul lui Mureşan de la Nămoloasa! Dar ce suntem noi, cobaii lor? Noi suntem fraierii de serviciu, iar titlul trebuie să ajungă în Gruia, vor al optulea trofeu! Oamenii au Cooperativa lor", a tunat Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net