Walter Zenga a început sezonul în Serie A, la Sampdoria, o trupă care participa în cupele europene, şi a ajuns acum la ultima clasată din Emirate. Aici a jucat cu formaţia lui Cosmin Olăroiu, iar românul l-a învins cu 4-1.


Walter Zenga a preluat Al-Shaab, ultimul loc în Emirate, în noiembrie, iar de atunci a bifat şase partide la formaţia din Sharjah, însă nu a câştigat niciuna, având o remiză şi cinci înfrângeri.

Ultimul eşec a venit, pe teren propriu, în faţa celor de la Al-Ahli Dubai, echipă pregătită de Cosmin Olăroiu. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 3, iar după ce Al-Shaab a rămas în zece oameni, în minutul 39, partida era ca şi încheiată. Al-Ahli a mai punctat de trei ori până la final, gazdele n-au reuşit decât un gol de consolare, în minutul 90+1, iar Al-Shaab - Al-Ahli s-a terminat 1-4.

Zenga rămâne pe ultimul loc după 13 din cele 26 de etape, cu doar două puncte. Al-Shaab e la zece puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură menţinerea în primul eşalon.

Al-Ahli Dubai a încheiat turul pe locul 2 cu 27 de puncte, lider fiind Al-Ain cu 34 de puncte. Totuşi, echipa lui Olăroiu are două meciuri restante pe care le va disputa în următoarea perioadă.

 

 
 
Loading...