Pe Lucescu l-au lăsat nervii: «Oameni proşti!»

Ultima actualizare:

    Zenit va termina  pe locul 3 în  clasament
Zenit va termina pe locul 3 în clasament

Mircea Lucescu (71 de ani) pare să nu mai facă faţă presiunii existente la cel mai înalt nivel. După meciul câştigat de Zenit cu FC Krasnodar (1-0), „Il Luce” a folosit cuvinte urâte la adresa ziariştilor.

Finalul de sezon din Rusia e unul de coşmar pentru experimentatul tehnician român, care e pe cale să rateze cu Zenit toate obiectivele propuse iniţial, inclusiv clasarea pe locul secund, echivalent cu calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Cu o etapă înainte rămasă de disputat, gruparea antrenată de Lucescu e pe locul trei, la un punct în spatele celor de la ŢSKA Moscova, fiind greu de crezut că ultima rundă va aduce o răsturnare de situaţie. În aceste condiţii, românul a devenit extrem de irascibil, lucru pe care l-a dovedit din plin la finalul partidei cu FC Krasnodar de miercuri seară.


    Mircea Lucescu a ratat  obiectivele propuse  pentru acest sezon
Mircea Lucescu a ratat obiectivele propuse pentru acest sezon

Deşi echipa sa a câştigat, Mircea Lucescu a simţit că e încolţit de ziarişti şi a pus capăt brusc conferinţei de presă, ridicându-se de la masă şi scrâşnind printre dinţi „stupid people” (oameni proşti, în limba engleză). Supărarea sa e inexplicabilă, ţinând cont că lui Lucescu i s-a cerut să comenteze prestaţia atacantului Kokorin, acesta fiind momentul în care antrenorul lui Zenit a cedat nervos. Reacţia lui Mircea Lucescu n-a trecut neobservată, inclusiv oficiali ai Federaţiei de la Moscova cerând imperativ o sancţiune pentru limbaj neadecvat. Astfel, nu-i exclus ca tehnicianul român să nu poată sta pe banca lui Zenit duminică, în ultima etapă, pe terenul lui Lokomotiv. Cum şansele ca Lucescu să continue la Sankt-Petersburg sunt aproape nule, ar fi o despărţire urâtă între cele două părţi.

Şi memoria îi joacă feste

În timpul conferinţei de presă, Lucescu a insistat asupra faptului că va termina un campionat pe locul trei pentru prima dată în ultimii 20 de ani. „Il Luce” a uitat însă de sezonul 2003-2004, când se afla la cârma turcilor de la Beşiktaş şi a terminat tot pe trei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net