Bernadette Szocs, sexy-campioana tenisului de masă

Ultima actualizare:

    Bernadette Szocs adoră să facă plajăFOTO: Instagram
Bernadette Szocs adoră să facă plajăFOTO: Instagram

Bernadette Szocs este nu doar cea mai valoroasă jucătoare a Europei, dar şi cea mai frumoasă

La 22 de ani, Bernadette Szocs a ajuns deja un nume mare în tenisul de masă european şi mondial. E a câştigat duminică titlul la Europa Top 16, o competiţie care a reunit cele mai valoroase 16 jucătoare ale Bătrânului Continent.

În finală, Bernadette Szocs a învins-o cu scorul de 4-1 (12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7) pe olandeza Li Jie, deţinătoarea titlului, iar ce a urmat a fost o feerie: a făcut înconjurul sălii, l-a luat în braţe pe antrenor, s-a urcat pe masa de joc. O explozie de bucurie explicabilă, deoarece ea pleca în acest meci cu şansa a doua, adversara fiind numărul 10 mondial. Totuşi, Bernie a intrat decisă să obţină victoria: „Nu m-am gândit că joc împotriva deţinătoarei titlului. Nu mi-a fost teamă. Încrederea în mine e la cel mai înalt nivel. Acum pot juca împotriva oricui”, a declarat românca după finală. În urma acestei victorii, ea a urcat pe locul 40 în clasamentul mondial, fiind doar a patra non-asiatică din acest top. A doua jucătoare fără origini asiatice este tot o româncă, Elizabeta Samara, care ocupă locul 24 în lume şi care acum, la Montreux, a cucerit medalia de bronz.


    Bernadette Szocsa devenit campioană la Europa Top 16FOTO: Facebook
Bernadette Szocsa devenit campioană la Europa Top 16FOTO: Facebook

Născută pe 5 martie 1995, la Târgu Mureş, Bernadette s-a apucat de tenis de masă la vârsta de 9 ani, sub conducerea regretatului Gheorghe Bozga. De altfel, acesta a fost unul dinre cei căruia ea i-a dedicat victoria de duminică, cea mai importantă a carierei de simplu. A ajuns în sala de tenis de masă oarecum firesc: fratele ei, Hunor Szocs, care este cu trei ani mai mare şi e component al naţionalei masculine, practica deja acest sport. „El făcea tenis de masă şi mergeam cu părinţii la diferite concursuri. Acolo l-am văzut cât era de fericit când câştiga un meci şi când obţinea o medalie. Atunci am decis că vreau şi eu să fiu ca el”, a povestit Bernie într-un interviu. Culmea, părinţii nu au fost de acord de la început cu noua pasiune a fiicei lor, mai ales că aceasta făcea deja gimnastică şi dans. „La început ei au fost cam îndoiţi, pentru că înainte eu făceam gimnastică şi dans. Şi-ar fi dorit probabil să devin gimnastă, dar am renunţat destul de repede la acest sport şi am făcut în paralel dansuri şi tenis de masă, după care am ales să mă axez doar pe tenis de masă, deoarece am simţit că îmi va marca viitorul. Nu-mi pare rău deloc pentru această alegere, acest sport este viaţa mea. Acum părinţii mă felicită pentru alegerea făcută”, povestea acum câţiva ani, pentru Adevărul, Bernadette.

În anul 2010, pe când avea doar 15 ani, România o putea pierde pe jucătoarea de aur. Aceasta deoarece pe adredsa ei venise o propunere de naturalizare din Norvegia. Din fericire pentru sportul românesc, ea a fost refuzată, astfel că acum ne putem mândri cu o campioană cum puţine sporturi au. Pentru că Bernie nu este doar o jucătoare foarte talentată, ci şi o femeie foarte frumoasă. Cu o înfăţisare de fotomodel, ea adoră să pozeze pe plajă sau în ipostaze care fac ca numărul fanilor ei să fie printre cel mai ridicat din circuitul mondial.


    Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiatFOTO: Instagram
Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiatFOTO: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net