Fotbalul nu mai este de mult un sport confiscat de bărbaţi. Din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt văzute pe stadioane şi acestea se adaptează foarte bine în peisaj. Mai mult, unele doamne sau domnişoare nici măcar sunt genul de băieţoase la care v-aţi gândi, ci adevărate frumuseţi. Iată un top cu cele mai sexy suportere de pe Glob.


Printre cele mai sexy suportere de pe bătrânul continent fotbalistic se regăsesc polonezele. "Ultrăşiţele" celor de la Legia Gdansk, Legia Varşovia sau Korona Kielce distrag atenţia ultraşilor de la meci, unele dintre ele preluând chiar controlul peluzelor. De multe ori, fetele se bagă chiar şi la bătaie şi sunt cele care introduc în zone intime tot felul de materiale pirotehnice în stadion.

legia_gdansk.jpg

Fetele de la Gdansk mâzgălesc pereţii în lenjerie sumară
Foto Click!

Apoi, două imagini incredibile ne-au fost survenite din două zone ale lumii unde religia şi convenţiile sociale împiedică de regulă femeile să ia parte la acţiunile sportive. Aşa cum se observă în fotografiile de mai jos, în Palestina şi în Israel, câteva domnişoare nonconformiste au ieşit din rând. În prima, musulmanca, probabil nepracticantă, se ia la trântă cu un poliţist, protejându-şi iubitul. În următoarea, două susţinătoare ale celor de la Hapoel Tel Aviv şi-au arătat susţinerea pictându-se pe zonele intime.

palestinian_girl.jpg

O palestiniancă încinsă şi la propriu şi la figurat
Foto Click!

ultras_hapoel_tel_aviv.jpg

Fetele de la Hapoel îşi arată fidelitatea într-un mod original
Foto Click!

Cele mai sexy suportere vin şi din Grecia

Printre cele mai sexy suportere din lume se regăsesc însă şi grecoaicele. Aproape la fel de fanatice ca şi băieţii, acestea sunt prezente în număr foarte mare pe stadioanele din vechea Eladă. Mai jos aveţi imaginea unei fane a celor de la PAOK Salonic, care îl susţine necondiţionat pe Răzvan Raţ şi pe colegii acestuia. Cu aşa bust, multe i-ar fi însă trecute uşor cu vederea.

paok.jpg

Raţ e susţinut la PAOK de fete cu forme, dar şi cu greutate
Foto Click!

Sigur, din discuţie nu putem omite un spaţiu cu resurse inepuizabile de femei frumoase: America de Sud. Mai jos aveţi o imagine cu câteva suportere ale paraguaienilor de la Olimpia, la un meci din Cupa Libertadores. Fără niciun fel de inhibiţie, cele trei fete sunt gata să-şi arate podoabele în faţa fotografilor, doar, doar să câştige echipa favorită.

olimpia_girls_libertadores.jpg

Paraguaiencele arată tot şi la meciuri
Foto Click!

Rapidistele sunt şi ele printre cele mai sexy suportere

Şi România oferă fete de senzaţie pentru topul cu cele mai sexy suportere din Europa şi chiar din lume. Între acestea aducem aminte doar de celebra "Mamă natură", fană înrăită a Rapidului. Aceasta a pozat de multe ori aproape goală pentru echipa ei de suflet şi se poate spune că le-a purtat un mare noroc vişiniilor. Roxana Ionescu merge foarte des pe Giuleşti. Puteţi vedea AICI şi AICI două pictoriale FOTO cu câteva rapidiste focoase.

cele_mai_sexy_suportere.jpg

"Mama natură" Roxana Ionescu ţine cu Rapid de când era mică
Foto Click!
 
 
Loading...